15 Kasım 2016 Salı

15 EKİM ANKARA ÖZEL DENT ROYAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ BLOGGER BULUŞMASI


15 Ekim’de sevgili @nily21’in (Nilgün) daveti ile Bahçelievler Pino Kozmetik ‘te yapılan Ankara Blogger Buluşmasına katıldım önce, ardından da koştur koştur sevgili @ankaraetkinlik’in (Ayşegül) daveti ile Dent Royal’de yapılacak olan Diş Estetiği, Diş Sağlığı ve Diş Bakımı konulu organizasyona gittim.


Hepimizin bildiği gibi diş ve diş eti hastalıkları önemli sağlık problemleri arasında yer almaktadır. Ağız ve diş sağlığının bozulması durumunda vücudumuzdaki diğer organlar da etkilenebilmektedir. Bu nedenle ağız ve diş sağlığının korunmasında erken tanı çok büyük öneme sahiptir. Bizleri ağız hijeni, diş ve diş eti sağlığı ile ilgili aydınlatan Dent Royal’e teşekkür ederek anlatmaya devam ediyorum J

Dent Royal’e gittiğimde park sorunu yaşar mıyım diye düşünüyordum ama binanın alt katında otopark olması beni rahatlattı. Gittinizde arabanızı otoparka çekip otopark içinden asansörle Dent Royal’e çıkabiliyorsunuz. Dent Royal oldukça şık döşenmiş, tertemiz bir diş kliniği. Çalışanlar son derece güler yüzlü ve ilgili.

Dent Royal’de ben gittiğimde çoğu kişinin panoramik diş röntgenleri çekilmiş ve diş kontrolleri yapılmıştı ve sunum başlamak üzereydi.

Panoramik diş röntgeni nedir?

Panoramik Röntgen çene ve dişlerde gözle görülmeyen kist, tümör, çürük oluşumunun teşhis ve incelenmesine olanak sağlayan diş filmidir.


Dent Royal ‘de Uzman Diş Hekimi Hatice Alpay’ın bizler için hazırladığı sunuma katıldık, sorularımızı yönelttik. Hatice Hanım son derece güler yüzlü bir biçimde bizleri bilmediğimiz konularda bilgilendirdi. Hatice Hanım kendi hastalarına uyguladıkları yöntemleri fotoğraflarla anlattıktan sonra diş fırçalama, diş ipi kullanımı konularını model üzerinde gösterdi.

Sunum sonunda diş kontrolü yapılmayan katılımcıların da diş kontrolü yapıldı. Benim de panoramik röntgenim çekildi ve diş kontrolüm yapıldı.


Dent Royale bizlerin aracılığıyla gittinizde indirimli olarak işlemlerden faydalanabileceksiniz yalnızca gittiğinizde bizim aracılığımızla gittiğinizi ve indirimden faydalanmak istediğinizi söylemeniz yeterli.

Dent Royal Filistin Caddesi İzci Sokak no:2/2 Gaziosmanpaşa Ankara adresinde faaliyet gösteriyor. (0312) 467 01 42 numaralı telefonla kliniği arayabilir ya da www.dentroyalclinic.com internet sitesinden bilgi alabilirsiniz. İnstagram kullanıcı adı da dentroyaltr.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder