15 Şubat 2017 Çarşamba

KİKO ANKARA KENTPARK AÇILIŞI


(1)

Kiko Milano 1997 yılında İtalya’da kurulmuş bir kozmetik mağazası. 15 ülkede 770’i aşkın mağazası bulunan, 35 ülkede online satış yapan Kiko Milano makyaj ürünlerinden, güzellik aksesuarlarına, cilt bakım ürünlerine kadar çok çeşitli ürün yelpazesi ile İstanbul’dan sonra şimdi Ankara’da. Kiko Milano makyaj ve cilt bakım formüllerinin %97’si Avrupa olmak üzere, %3’ü ABD, Kore ve Japonya’da üretiliyor.



 (2)


 (3)

Her Kiko Milano ürünü üniversiteler ve bağımsız dermatoloji kliniklerinde klinik ve oftalmonik (görme yoluyla) olarak test ediliyor ve sertifikalı laboratuarlarda mikrobiyoloji testleri yapılıyor. Kiko ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hiçbir Kiko ürünü paraben içermiyor.

 (4)

 (5)

10 Şubat 2017 itibariyle Ankaralı makyaj severlerle buluşan marka uzun süredir dört gözle bekleniyordu. Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde markanın neden bu kadar merakla beklendiğini anlayabilirsiniz.

 (6)

 (7)

Ankaradaki ilk mağazasını Kentpark AVM’de açan Kiko açılışa özel indirimleriye de oldukça ilgi çekti. Bizler de Ankaralı bloggerlar olarak Sevgili @ankaraetkinlik Ayşegül’ün davetiyle 11 Şubatta Kikodaydık. Etlinlikte sevgili @betülokandanphotography Betül birbirinden güzel çekimleriyle bize eşlik etti.

 (8)

Açılışa özel fiyat ve miktar sınırı olmaksızın her alışverişte hediye veren Kiko Milano Ankara mağazasının bloggerlara da hediyeleri vardı. Öncelikle Kiko’dan aldığım ürünleri paylaşayım sizlerle.


Ben zaten Kiko ürünlerini deneyimlemiş ve çok severek kullanan biri olarak öncelikle indirimdeki Çift Taraflı Göz Kalemlerinden 122 ve 125 numaralı kalemleri (Double Colour Eyeliner) ve 08 numaralı Dudak Kalemini (Enigma Lip Pencil) satın aldım. Bu ürünleri alırken Kiko’nun açılış hediyesi 02 numaralı Lipstick (Smooth Temptation Lipstick) oldu.


Kiko’nun bloggerlara hediyesi ise Smart Colour Eyeshadow 23 numara, Göz ve Dudak Makyaj Temizleyici (Pure Clean Eyes&Lips), 497 numaralı Oje (Nail Lacquer), 106 numaralı Ruj (Creamy Lipstick). Şimdilik yalnızca ojeyi ve ruju deneyebildim hediyeler arasından ve ojeyi mutlaka alın derim muhteşem metalik yanar dönerli bir lacivert bordo, ruj ise çok doğal bir ton ve çok kolay sürülebilen kadife yumuşaklığında bir yapısı var. Size tavsiyem Kiko mağazasını gezip ürünleri tek tek incelemeniz. Ben o gün yoğunluk nedeniyle ürünleri fazla inceleyemedim bu nedenle en kısa sürede gidip teker teker inceleyeceğim.
   
                        

                        

Kiko ürünlerini denediğinizde eminim ki siz de bu markayı seveceksiniz. Kiko Milano’ya Ankara’ya hoş geldin diyor ve yazımı sonlandırıyorum.






 (9)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

*(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9) numaralı fotoğraflar Sevgili @betulokandanphotography çekimidir.

5 yorum:

  1. Zaman ayırıp davetime geldiğiniz ve bu güzel yazıyı blogunuzda paylaştığınız için çok teşekkür ederiz..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/kiko-loves-ankara/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)
    http://instagram.com/ankaraetkinlik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazını okudum eline sağlık. Davetin için teşekkür ederim sevgiler

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Ne güzel yazmişsin kuzum en zevkli tarafi fotograf basma aniydi benim için 😂

    YanıtlaSil