25 Temmuz 2017 Salı

DR. JALE YÜKSEK DERMOKOZMETİK KLİNİĞİ


Sevgili @kapiskaningunlugu , @melisindesignatolyesi Melis’in daveti ile @drjaleyuksek’in kliniğinde Ankaralı Bloggerlar olarak toplandık.



Jale Yüksek kimdir sorusuna cevap vererek başlayayım yazıma. Jale Hanım Dermatoloji alanında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji anabilim dalında ihtisas yapmış,  üniversitede yardımcı doçent  ve çeşitli devlet hastanelerinde uzman dermatoloji doktoru olarak çalışmış, kozmetik dermatoloji, klinik dermatoloji ve dermatocerrahi konularında çok sayıda bilimsel toplantı ve kurslara katılmış bir dermatolog. Alanında uzman bir kişi olduğundan kliniğe girdiğiniz anda emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.


Jale Hanım’ın kliniği 54. Cadde (Eski 6.Cadde) No:28/5 Bahçelievler/Ankara adresinde bulunuyor. Bahçelievler 7. Caddeye oldukça yakın bir yerde bulunan kliniğe ulaşım da oldukça pratik.

Jale Hanım’ın kliniğinde PRP, Karbon Peeling, Kimyasal Peeling, Akne Tedavileri, Cilt Bakımı, Çatlak Tedavisi, Saç Tedavisi, Gıdı Toparlama, Altın İğne, Gençlik Aşısı, İp Askı Uygulaması ve Kırışıklık Tedavisi, Tüy Sarartma, Gençlik Aşısı, Dövme Silme gibi işlemler yapılıyor.

Bizler klinik ziyaretimizde İp Askı Uygulaması ile ilgili bilgi aldık. Peki nedir ip askı uygulaması? Yaşlılık belirtilerinden herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan kurtulmamızı sağlayan İp Askı Uygulaması (iple ameliyatsız yüz ve boyun germe) günümüzde sıklıkla tercih edilen ameliyatsız ve pratik bir uygulama. İp askı uygulaması yanaklardaki sarkmaların toparlanması, boyun bölgesindeki sarkmaların toparlanması (gıdı toparlama), burun ucunun kaldırılması, kaşın kaldırılması için yapılan başarılı sonuçları olan bir uygulama. Bu uygulama ile cilt altına uygulanan Polidiaxanon ve Poliaktik Asit metaryelinden oluşan ipler, sarkan ve gevşeyen noktalarda azalmış olan kolajen ve elastin liflerin yerini alıyor ve cilde eski gençliği ve elastikiyeti kazandırılıyor. Uygulama etkisini hemen gösteriyor, istenilen etki 1 ay içinde tam olarak görülür hale geliyor ve etkisi 1-2 yıl sürüyor. İp askının güzel yönü dört mevsim rahatlıkla uygulanabilir bir uygulama olması.




Ayrıca klinikte Led Maske Uygulaması ve Karbon Peeling Uygulamasını da izledik. Led maske bakımında belli dalga boylarındaki diod ışıkları ortalama 20 dakika cilde uygulanıyor. Epilepsi hastalarına uygulanmayan led maske tedavisi her cilt tipi ve her yaş grubunda güvenle uygulanabiliyor. Bu uygulama ile cildin yapısındaki kolajen ve elastik üretimi artarken sağlıklı, sıkı bir cilt sağlanıyor, cilt hücrelerine oksijen akışı artıyor, cilt kendini yeniliyor. Ciltteki sivilcelerin küçülmesini sağlarken cildin yağlanmasını dengeleniyor. Cilt daha parlak hale gelirken ve kızarıklık görünümü yatışıyor.

Karbon Peeling uygulaması ile lazerle yapılan ortalama 20 dakika süren profesyonel bir cilt bakımı ve tedavi yöntemi. 7-14 günde bir, 4-6 tedavi seansı şeklinde uygulanıyor. Bu cilt bakımı özel Q-Switched ND:Yag Lazer sistemleri ile gerçekleştiriliyor ve leke tedavisi, gözenek daraltma, siyah noktaların giderilmesi ve sivilce tedavilerinde derin ve etkili temizlik sağlanıyor. Uygulamanın etkisi 1. Seansta görülmeye başlansa da 4. Seanstan itibaren istenilen etkiye ulaşılıyor. Ağrısız ve acısız bir yöntem olduğundan anesteziye gerek kalmadan rahatlıkla uygulanıyor olması dikkat çekiyor.


Sevgili Jale Hanım’ın anlatımı ve uygulaması ile işlemler hakkında bilgi sahibi olduk. O gün kimler mi vardı?

@kapiskaningunlugu
@eebrubayrak
@ebrulimakyajim
@cirkinordeginseyirdefteri
@cigdemsokulluoglu
@yesimdedi
@duygukaleli
@sihirlimavi
@merveozgunlu
Ve ben @incetopuklublog


Sevgili Melis bizler için çok şirin keçe makyaj çantaları hazırlamıştı. Melis’in tasarımlarına @melisindesignatolyesi adresinden ulaşabilirsiniz.



Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

3 yorum: