7 Temmuz 2017 Cuma

BIOBLAS COLOR INTENSE BOYALI VE RÖFLELİ SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ


Bioblas markasının boyalı ve röfleli saçlar için olan şampuanı ve saç kreminden bahsedeceğim size bugünkü yazımda.


Boya, perma, röfle gibi kimyasal işlemler, mevsim değişiklikleri, stres, hormonal değişiklikler, bilinçsiz uygulanan diyet programları, yetersiz beslenme gibi nedenler saç dökülmelerine neden olmaktadır. Boyalı, röfleli saçlar çeşitli işlemlerden geçmiş, yıpranmış saçlar olduğu için ekstra bakıma ihtiyaç duyan saçlardır. Boya nedeniyle yıpranmış saçları daha fazla olumsuz etkiye maruz bırakmamak için boyalı saçlar için özel formüle edilmiş ürünleri kullanmakta fayda var. Benim saçlarım da boyalı, röfleli olduğu için oldukça yıpranmış durumda bu nedenle çoğunlukla boyalı, röfleli saçlar için olan şampuanlardan kullanıyorum.

Bioblas Color Intense Serisi boyalı ve röfleli saçlara özel formülasyonu ile hem saç renginin kalıcılığını arttırmayı hem de canlılık kazandırmayı, saç köklerini güçlendirmeyi ve UV filtresi sayesinde de güneş ışınlarının olumsuz etkilerinden saçı korumayı vadediyor. Bioblas şampuan bitkisel serum katkılı formülüyle saç dökülmelerini önlemeye ve saç köklerinin güçlenmesine yardımcı oluyormuş.

Ben bu şampuan ve saç kremini eş zamanlı olarak kullanmadım. Buna rağmen şampuanın da saç kreminin de saçlarımda yarattığı etkiyi sevdim. Saç dökülmemi azalttığını kendi saçlarımda gözlemledim. Saç kremini şampuandan sonra kullanmaya başlamış olsam da saç kremi de oldukça büyük olduğundan uzun süre kullanabiliyorsunuz. Saçlarıma belli aralıklarla uyguladığım krem saçımı yumuşacık yapıyor ve kolay taranmasını sağlıyor.

Saçlarıma uyguladığım şampuanları sürekli değiştiriyorum ve uzun yıllardır kepek problemi yaşamıyorum. Uzun süre aynı şampuanı kullanmak saç derimin kurumasına ve saçlarımda kepeklenmeye neden oluyor. Başladığım şampuanı şampuan bitene kadar kullanmaya devam ediyorum ve böylece sonuçlarını da görme imkanım oluyor ancak ardından şampuanımı değiştiriyorum. Sizler de kepek problemi yaşıyorsanız eğer bir cilt hastalığınız da yoksa şampuanınızı değiştirebilirsiniz belki sizin saç derinizde de bu yöntem başarılı olur.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

6 yorum:

  1. bioblası genel olarak seviyorum ama bir hacim verici şampuanı varki bayılıyorum kuzumm... ÇİSEM

    YanıtlaSil
  2. ben de yeni çıkanını deneyeceğim :) anti stress yazıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo bak onu bilmiyordum ilginçmiş bakalım beğenecek misin

      Sil
  3. Bioblass şampuanları seviyorum =)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bu şampuanı bioblas ürünleri içetsinde bulamıyorum. Migros Eatsons Gratisde yok. Siz nerden aldınuz acaba. Sevgiler

    YanıtlaSil