10 Haziran 2017 Cumartesi

#GÜZELLİKMESELESİYLEİLKBULUSMA ETKİNLİĞİ



Sevgili @güzellikmeselesi Hilal’in davetiyle 28 Mayıs Pazar günü Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı içinde bulunan Gloria Jeans Coffee’de buluştuk. Ankara YHT Garının içinde bir AVM olduğunu biliyor muydunuz? Henüz tam anlamıyla mağazalar açılmamış olsa da yeni gar oldukça güzel olmuş yolunuz düşerse bi kahve içip dolaşmanızı öneririm. Umarım kısa sürede AVM kısmındaki bütün mağazalar dolar da Ankara şehir merkezi yeni bir AVM daha kazanmış olur.



Öncelikle Hilalciğim bizlere çok güzel bir konuşma yaptı ve organizasyonumuz başlamış oldu. Artık birbirimizi tanıdığımız için etkinliklerimiz oldukça eğlenceli geçiyor. Bol sohbetli, gülmeli, sıcacık etkinlikler organize ediliyor Ankara’da ve oldukça keyif alıyoruz. Hilal’in düzenlediği #güzellikmeselesiyleilkbulusma etkinliği de aynı şekilde sıcacık geçti. Kimler mi vardı bu organizasyonda?


@güzellikmeselesi (Hilal)
@escisemblog (Çisem)
@glitterofbeauty (Setenay)
@ikizlerinmakyajı (Nihal)
@ankaraetkinlik (Ayşegül)
@yesimdedi (Yeşim)
@ojecanavariblog (Seda)
@little_butterfly_blog (Sena)
@nilaylifestyle (Nilay)
@lrznkrbyr (Lerzan)
@sevgininmakyajdefteri (Sevgi)
@nihanlamakyaj (Nihan)
@zuhallemakyaj (Zuhal)
@birmakyajblog (Yağmur)
@nilgün_özen_aydin (Nilgün)
@nesin_blogu (Neslihan)
Ve ben @incetopuklublog (Buket)


Bu kadar bayan aynı ortamda olunca elbette kahkaha, sohbet bol oluyor. Etkinlik sponsorlarımız bizlere hediyeler göndermişti. Aynı zamanda da blogger dostu bir firma olan Vissmate firması ürünleriyle ilgili sunum yaptı bizlere. Ayrıca @ozelbahce firması yetkilileri de bizlere mini sukulentler getirdiler.


Gloria Jeans’in bizlere yaptığı indirimli fiyat üzerinden kahvelerimizi içerken @icakedcom sponsorluğunda hazırlanan Hilal’in kuşu Çiko’dan esinlenerek yaptırdığı pastamızın kesilmesiyle daha da tatlı hale geldi. Tabiki ben diyet yaptığım için sadece bakmakla yetindim J



Etkinlik sponsorlarımızdan bahsetmeye etkinliğimizi katılımlarıyla renklendiren Vissmate firması ile başlamak istiyorum. (@vissmateturkiye) Bildiğiniz gibi Vissmate yeni bir marka ve hızlı bir şekilde piyasada yerini aldı. Biz evimizde bu markanın ürünlerini sıklıkla kullanıyoruz. Market raflarında uygun fiyatlarıyla öncelikle dikkatinizi çekiyor marka ardından temizlik ürünlerini kullandığınızda memnun kalıyorsunuz ve fiyat performansının ne kadar başarılı olduğunu görüyorsunuz. Firma etkinliğimiz için bizlere Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici ve Jel Banyo hediye etti. Daha önce bu iki ürünü de kullanmadığım için hediyeleri beni ekstra sevindirdi. Evimizdeki Vissmate ürünlerine 2 yeni ürün daha eklenmiş oldu böylece. Vissmate firmasına güzel yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum ayrıca bizlere sunum için gelen beyefendi ve hanımefendiye de teşekkür ediyorum.


Etkinliğimize katılım gösteren ikinci firma da @ozelbahce. Özel tasarım bitkiler hazırlayan ve size ulaştıran, görselliğe önem veren bir firma olan Özel Bahçe’nin instagram sayfasını ziyaret etmenizi ve bitki tasarımlarını incelemenizi öneririm. Bizlere hediye olarak mini sukulentler hazırlamışlardı. Ben sukulent çeşitlerini çok seviyorum bakımı kolay bir bitki olduğu için son yıllarda da oldukça ilgi çekiyor. Özel Bahçe’nin hediyesi sukulent te salonda yerini aldı elbette.


Essence markası da çoğumuzun bildiği gibi Eczacıbaşı Topluluğu’nun markası. (@eczacibasitoplulugu) Markayı piyasaya sokarken makyaj yapan her kadının makyaj çantasında bir Essence ürünü olması planlanmış ve bugün markanın piyasadaki konumuna baktığımızda elde ettiği büyük başarıyı görebiliriz. Essence markasını bilmeyen, kullanmayan yoktur herhalde makyaj yapan kadınlar arasında. Fiyatları uygun olmasına rağmen kaliteli ürünleri olan bir marka. Benim hediye paketimden Glow&Care Oje ve Eye&Face Palette çıktı.


Bionike markası da etkinlik aracılığıyla tanıştığım bir marka oldu. (@bioniketurkiye) Bize gönderikleri hediyler makyaj çantalarının içindeydi. Benim paketimden Restructuring Protective Hair Oil ( koruyucu saç bakım yağı) çıktı. Bu tip yağları özellikle denizden çıkınca uygulamayı seviyorum. Böylece saçlarımı güneş, tuzlu su, rüzgar gibi çevresel faktörlerden korumuş oluyorum. Her yıl plaj çantamda yağım olur bu yılki yağım da Bionike markasından geldi böylece. Kokusu da hiç rahatsız edici ve yoğun değil.


Doğadan Çay paketimden bir adet doğadan çay kupası ve bir paket yumuşak içimli yeşil çay çıktı. (@dogadan_cay) Diyetisyenim (Duygu Özturk Güner @dytduyguozturkguner) ara öğünlerde yeşil çay içmemi önermişti. Sabahları siyah çay yerine yeşil çay içerek güne başlıyorum bu nedenle ve ara öğünlerde de içmeye çalışıyorum. Bu nedenle bu yeşil çay paketi de beni oldukça memnun etti. Diyetimin bir parçası olarak mutfakta yerini aldı.


Otacı Markasını da hepimiz biliyoruz. (@otacibitkisel) Otacı Şampuanlardan benim payıma Şeftali ve Aloe Veralı Şampuan düştü. Şeftalili şampuan daha önce kullanmamıştım hatırladığım kadarıyla bu vesileyle şeftalili şampuanı da denemiş olacağım. Yeni ambalajlarındaki Otacı Şampuanları da görmüş oldum ve yeni tasarımlarını beğendiğimi söylemeliyim.


Procsin markası da bize Siyah Diş Macunu ve 50 Koruma Faktörlü Güneş Kremi yollamış. (@procsinprs) Siyah diş macunlarına özel bir ilgim var değişik macunlarla dişlerimi fırçalamayı seviyorum. Son dönemlerde markalar siyah macun üretmeye başladılar, piyasada artık ilginç ürünler daha çok dikkat çekiyor malum. Güneş Kremini de hemen tatile götürülecek ürünlerimin arasına koydum. Bu yıl çantamda Procsin güneş kremi olacak.


L’rouge Propa markası da bize harika kokulu deo sprayleri ve dudak bakım jeli ile destek oldu. (@lrougepropa) Daha önce iki ürünü de kullanmıştım. Bu nedenle yorumlayabilirim. Deo spray çok güzel bir kokuya sahip, pudralı hafif bir koku bu. Ben kokusunu o kadar sevmiştim ki sürekli sıkıp çabucak bitirmiştim. Dudak bakım jeli de sürdüğünüz anda dudaklarınızı karıncalandırıyor, dolgunlaştırıyor. Dudak bakım ürünlerinde arayıp bulamadığımız özellikte bu jel çünkü kendi aplikatörü var ve elinizi bulaştırmak zorunda kalmıyorsunuz.


Rituel de Beaute’ markası da meşhur siyah nokta temizleme bantlarından, topuk çatlağı ve nasır giderici sticklerinden ve diş temizleyici pratik mendillerinden göndermiş bize. (@rituel_de_beaute) Mendil dışındaki ürünleri de kullanmıştım daha önce. Bu markanın siyah nokta temizleme bantları zaten çok meşhur, ben de bittikçe alıyorum. Burun bantlarını kullanan herkes memnun piyasadaki başarılı burun bantlarından olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. Topuk çatlağı için olan stick ise yaz aylarında akşamları yatarken kullandığım topuklarımı yumuşacık yapan bir ürün.


Club Veronique de yeni parfümleri ile bizlerleydi. (@clubveronique)Benim şansıma Blue denk geldi. Club Veronique ortam kokularını çok severek kullandığım bir marka. Yine blogger dostu firmalardan biri. Blue isimli kalp şeklindeki mini boy parfüm esmer tenlilere daha çok yakışacağını düşündüğüm bir koku, bana ilk etapta biraz yoğun geldi. Üst notalarda odunsu bir kokusu var. Sonrasında parfümün kokusu oldukça hafifliyor.


Bir diğer sponsorumuz da Capilactif markasıydı. (@capilactiftr) Bizlere Capicade mini boy saç bakım ürünlerinden göndermişler. Capicade ürünlerinden henüz deneme fırsatı bulamadım ama o kadar çeşitli üründen mutlaka bana uygun bir ürün vardır diye düşünüyorum.


Dermokil de siyah kil maskesi, kil maskesi, el ve yüz bakım kremi ve şampuan göndermiş bizler için. (@dermokil_kozmetik) Dermokil yıllardır duyduğum bir markaydı fakat deneme fırsatı bulamamıştım. Siyah kil maskesini ve kil maskesini denedim. Kil maskesi rengi alıştığım kil maskelerinden daha farklıydı ve yapısı granüllü değildi o yüzden ilginç geldi bana tabi hal böyle olunca cildinizden arındırmakta daha kolay oluyor. Siyah kil maskesi de soyulabilir özellikte. Yüzünüzdeki minik tüyleri ve yüzeydeki siyah noktaları da temizliyor. Bu maskeyi buharla gözenekleri açılmış cilde uygularsanız daha iyi sonuç alınabileceğini düşünüyorum.


Farmasi son dönemlerin parlayan firmalarından biri. Helal kozmetik sloganı ile oldukça dikkat çektiler. Bizlere Farmasi temsilcisi sevgili @kozmetikhobisi Farmasi stay fresh deo roll-on soft ve tester ürün yollamış. Farmasi’nin deo roll-on’unu daha önce denemiştim ve özellikle hafif kokusunu oldukça beğenmiştim. Farmasi markası ürünlerinden memnun kalmadığım olmadı şimdiye kadar kullandıklarım arasında. Özellikle rujları çok başarılı denemenizi öneririm.


Bütün kadınların bildiği ve kullandığı bir marka olan Dr. Oetker de sponsorlarımızdan biriydi. (@droetkeryurkiye) Bizler için Brownili Puding Karışımı, Çok Tahıllı Ekmek Karışımı, Kek Burger Karışımı ve Çikolatalı Fondü göndermişler. Bugün misafir vardı ve Kek Burgeri yaptım, herkes çok beğendi ve çok hafif bir tatlı olduğunu söyledi. Hafif ve eğlenceli bir lezzet arıyorsanız Kek Burgeri mutlaka deneyin derim. Daha sonra kayınvalidemlere giderken Brownili Puding yaptım. Elbette ben yiyemediğim için nasıl oldu bilemiyorum ama herkes çok beğendi. Üzerine dondurma koyarak yediler ve çok farklı bir tat olduğunu söylediler. Dr. Oetker karışımları gerçekten çok başarılı ve arkasındaki tarifler çok açık. Pratik ve hızlı tariflere ihtiyacınız varsa marketlerde Dr. Oetker standlarını ziyaret edin J Pişman olmazsınız.


Ahmad Tea de daha önce duyduğum bir İngiliz Çayı üreticisi. Aile şirketi olan Ahmad Tea dünya çapında çaylarının kaliesi ve kuruluşundaki vizyona sadık kalmasıyla tanınan bir marka. (@ahmadteaturkiye) Bizlere siyah poşet çay göndermişler. Daha önce denemiş ve beğenmiştim bu çayı. Poşet çaylar özellikle çay demleme imkanı olmadığında çok işe yarıyor. Mesela ben piknikte, büroda poşet çayları çok tüketiyorum.


Oriflame yıllardır bildiğimiz ve sipariş verdiğimiz bir marka. Oriflame temsilcisi @aytul34aktas bizlere Power Woman isimli vücut kreminden göndermiş. Oriflame siparişlerinizde kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Oriflame ürünleri çocukken çok dikkatimi çekerdi. Minik kutuları, çikolatalı parfümü vardı ve bana çok değişik gelirdi. Büyüdüğümde bir gün benim de Oriflame ürünlerim olsun isterdim. Büyüdüm ;-) ve benim de Oriflame ürünlerim var artık. J


Sevgili @havva_bulut_istanbul LR ürünleri temsilcisi ve bizlere LR oje göndermiş. Daha önce LR oje kullanmamıştım. Benim paketimden LR parlatıcı çıktı. LR ürünleri konusunda güvenilebilecek oldukça içten ve ilgili bir bayan Havva Hanım. Henüz LR ürünü denemediyseniz özellikle oje çıkarıcısını denemenizi tavsiye ederim. Ben oje çıkarıcıyla Havva Hanımın sponsorluğundaki bir çekilişten kazanmıştım ve inanılmaz memnun kaldım. Bundan sonra almakta tereddüt etmeyeceğim bir ürün olduğunu söylemeliyim.


@elmanikahsekeri bizlere minik metal kovalar içinde badem şekerleri yollamış. Nikah şekerleri artık yalnızca nikahlarda verilen badem şekerleri olmaktan çok uzak. Bir çok organizasyonda minik hediyelikler veriliyor artık. Mesela ben nişanımda hatıra olsun diye davetlilere lavanta keseleri, minik kolonyalar ve kalp kurabiyeler hediye ettim. Özel günlerinizi herkes için hatırlanabilir yapmak için kendileriyle iletişime geçebilir ve özel gününüzü Elma Nikah Şekerleri ile renklendirebilirsiniz.


Splat genel anlamda severek kullandığım bir marka. Genelde diş macunlarını görmeye alıştığımız markanın diş fırçaları da var. Splat bu etkinliğimize diş fırçası ve mini boy diş macunu ile sponsor oldu. Özellikle Siyah diş macununu denemediyseniz deneyin derim ben çok severek kullanıyorum tabi en çok ilgimi çeken macunun siyah olmasıydı J Splat diş macunları piyasaya hızlı bir giriş yaptı ve benim de ilgimi çekti. Her zaman farklı bir macunu denemeye çalışıyorum bu nedenle. Şimdi de diş fırçası ile bizlerle olan markayı genel anlamda başarılı buluyorum.


Fellas Protein Bar daha önce duymadığım bir marka idi. (@fellasfoods) Siyah çikolata ve Hindistan cevizli bar ve Chia tohumlu, yaban mersinli bar göndermişler bizlere. Son dönemlerde Protein bar tarzı ürünler çok ilgi çekiyor. Artık insanlar öğünlerinde tok tutma özelliğine sahip bu ürünlerden tüketiyorlar. Kahve içerken yanına çikolata bisküvi almak yerine bir protein bar alıp oturan çok insan gördüm. Bir ısırık bile ara öğününüzde sizi tok tutmaya yetecektir.


@bronzeltasarimtaki bizler için çok şık ve her biri benzersiz bileklikler göndermiş. Ben o gün bugündür takıyorum bilekliği. Çok güzel fikirler var instagram sayfalarında ziyaret etmenizi öneririm. Güzel tasarımlar hele de size özelse daha da ilgi çekici oluyor. Bileklik benim çok severek kullandığım bir aksesuar olduğu için bu bileklikte ilgimi çekti ve beni mutlu etti.


@coktatutu bizler için harika kolyeler göndermiş. Benim sansma fotoğrafta gördüğünüz kolye çıktı ve çok beğendim. El emeği olunca herşey o kadar güzelleşiyor ki. Boynunuzda, kulağınızda, elinizde el yapımı ürünler kullanmak, emek verildiğini bilmek çok özel. Sayfalarında size uygun bir tasarım bulacağınıza eminim ziyaret edebilirsiniz.


@hilmel_tasarim bizlere minik cam şişeler içinde gül kuruları göndermiş. Bu tip tasarımları çok seviyorum. İster şişesinde saklayın, ister bir bardak suyun içine koyup çayını yapın. Hem şık hem de kullanılabilir bir ürün olması beni çok sevindirdi. Gül kurusu ile hediyelik hazırlama fikri gerçekten çok hoşuma gitti. Sizler de özel günlerinizi bu tip ürünlerle renklendirebilir, misafirlerinize hatıra hediyelikler verebilirsiniz.


Monema pedleri de sponsorlarımızdandı.(@monemaped) Bizlere gece pedi göndermişler. Oldukça uzun yapılmış olan bu ped gün boyunca rahat hareket etmenizi sağlayabilir. İnceliği de başka bir artı özellik. Kadınların bir pedden beklentisi çamaşırı sarması ve koruması oluyor. Bu ped gerçekten oldukça uzun ve o kadar ince ki rahatsızlık hissi vermiyor.

Etkinliğimizin yazısı bu şekildeydi. Bütün sponsor firmnalara ve bu etkinliği organize eden sevgili Hilal’e çok teşekkür ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

8 yorum:

  1. iyi günlerde kullan tatlım hepsini de

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir yazı olmuş. Bizleri de unutmamışsın, çok teşekkürler. Daha nicelerinde buluşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah buluşursa daha cookkkk :-) cok cok teşekkür ederim :-)

      Sil
  3. Ne güzel yazmışsın canım :) Etkinlik bahane birlikte olmak şahane =)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba başta @güzellikmeselesi @incetopuklublog.etkinlikte ürünlerimizin ulaşdığını bütün arkadaşlarımız teşekkür ederim �� aranızdan ürünlerim aracılığıyla olmaktan memnuniyet duydum http:// www.oriuyeolkazan.com sayfamada beklerim �� ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aytül hanım ürün için teşekkür ederiz sevgiler

      Sil