10 Nisan 2017 Pazartesi

12 ŞUBAT #İKİZLERİNMAKYAJİ2017 ANKARA BLOGGER BULUŞMASI


Sevgili @ikizlerinmakyajı (Nihal) ‘nın davetiyle 12 Şubat’ta Ankara Butikek’te buluştuk. Nihal bizler için Butikek’in üst katını ayırtmıştı. Daha önce Butikek’e gitmediğim ve Batıkent’i de hiç bilmediğim için navigasyona yazarak kolaylıkla buldum adresi. Butikek, Meydan Batıkent’te yani Atlantis AVM’nin karşısında büyük bir mekan. Menüsündeki çeşitlilikle her zevke hitap edebilecek yiyecekler sunuyor ziyaretçilerine. Biz etkinlik günü kahvaltı için gittik. Kahvaltıda neler yoktu ki J Mekan sponsorumuz olduğu için ve bizleri oldukça güzel ağırladıkları için Butikek ekibine teşekkür ediyorum.


Etkinlikte toplam 13 kişiydik. Kimler mi vardı?

@ikizlerinmakyaji (Nihal)
@zuhallemakyaj (Zuhal)
@zeynepbusraer (Zeynep)
@escisemblog (Çisem)
@glitterofbeauty (Setenay)
@güzellikmeselesi (Hilal)
@ankaraetkinlik (Ayşegül)
@birmakyajblog (Yağmur)
@ojecanavari (Seda)
@biraltibirsifir (Burçak)
@yesimdedi (Yeşim)
@nesin_blogu (Neslihan)
Ve ben @incetopuklublog (Buket).


O gün @bionnexturkiye’den Sayın Rahmi Bey ve Seda Hanım bizlere ürünlerini tanıttılar. İstanbul’dan bizler için gelmişlerdi ve bu firmanın katıldığı ilk blogger organizasyonuydu. Bu nedenle bizler için çok hoş bir anı oldu ve biz de Bionnex ürünleri ile tanışmış olduk. Bionnex saç ve cilt problemlerine dermo-organik çözümler sunan bir marka. Rahmi Bey bizler için hazırladığı sunumunda ürün içeriklerine ve faydalarına kadar birçok konuya değindi. Alanında uzman ve son derce bilgili bir kişiden ürünlerle ilgili bilgi almak bizlerin firmaya daha da güven duymamızı sağladı. Seda Hanım ve Rahmi Bey’e etkinliğimize katıldıkları ve sponsorlukları için teşekkür ediyorum. Bionnex herkese özel paketler hazırlamıştı ve üzerinde hepimizin instagram isimleri yer alıyordu bu nedenle çok hoş bir hediyeydi. Ben kendi adıma söylemeliyim ki firmalardan gelen isme özel mektuplar, yazılar, etiketler beni ürünlerden daha çok mutlu ediyor.


Bionnex paketin içinden saç dökülmelerine karşı şampuan, yaşlanma karşıtı el kremi, hassas ciltler için misel su, 2 adet tester ürün çıktı ayrıca tanıtım sonrasında da firmanın hediyesi olarak yağlı ciltler için tonik benim payıma düşen ürün oldu. Toniğini ve el kremini kullanmaya başladım. Tonik çok hafif yapıda ve hassas ciltlere bile uygun olabilecek hoş kokulu bir ürün. El kremi ise elleri yumuşacık yapan ve kolay emilen bir ürün.


Etkinliğimize katılan Cecile Kozmetik’ten Fatma Hanım da bizlere etkinlik boyunca eşlik etti ve hediyelerini sundu. Bilin bakalım Cecile Kozmetik hediye paketinden neler çıktı? En sevdiğim ruj serisi olan ve bittikçe aldığım long kisses rujlardan 36 numara, 16 numaralı oje ve extra asia göz kalemi. Cecile rujları hala denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Renk skalasında mutlaka size de uygun bir ton vardır. Göz kalemi akma yapmayan ve kolay sürülen bir yapıya sahip. Ojeyi henüz deneme fırsatım olmadı ama rengi siyah. Cecile Beauty ve Fatma Hanım’a teşekkür ediyorum.


L’rouge da ürünleriyle bizlere sponsor oldu. Bu markayı daha önce duymamıştım ama ürünleri ilk gördüğümde çok şirin ambalajlara sahip olduklarını düşündüm. Paketten çıkan deo spreyi bitirdim bile, o kadar güzel kokuyordu ki anlatamam. Ben çok hafif pudralı, çiçeksi kokuları severim. Deo spreyin kokusu da tam sevdiğim gibi pudramsı bir kokuydu. Terlemeyi değil ter kokusunu önleyen bir ürün gün içerisinde tazeleyerek kullandım ve çok memnun kaldım.

Saç köpüğü kremsi ve aşırı köpürmeyen bir yapıya sahip sıktığınızda aşırı köpürmüyor ve saçlarda doğal duruyor, kokusu da yine pudramsı. Saçlarımı saç köpüğü ile şekillendiririm her zaman bu ürün de yeni köpüğüm oldu böylece ve çoktan kullanmaya başladım bile. Saç bakım spreyi ise banyodan sonra saç uçlarınıza birkaç fıs sıktığınızda yeterli olan ve saçlarınızın kolayca taranmasını sağlarken saçlarınıza yumuşaklık ve hoş bir vanilya kokusu veren bir ürün. Dudak balmını ve kullanımını da sevdim. Balmları sürerken parmağımı kutunun içine sokma fikri beni irite ediyor ve ürünü kullanasım gelmiyor bu nedenle fakat L’rouge dudak balmı kendi aplikatörü ile geliyor ve sürümü kolay bir ürün bu nedenle. Dudaklarınızda karıncalanmaya hazır olun bu ürünü kullanınca tabi dolayısıyla dudaklarınız hafif renkleniyor ve dolgunlaşıyor. Yani eğlenceli bir ürün.


Bioblas saç dökülmesine karşı sıvı saç kremi daha önce kullandığım bir üründü. Ben sıvı saç kremlerini çok seviyorum ve her saç yıkayışımda saçlarımı kolay tarayabilmek ve aynı zamanda da bakım yapabilmek adına kullanıyorum. Bu ürün saç dökülmelerini önlemeyi ve azaltmayı vadediyor. Saçlara canlılık vermeyi ve matlığından kurtarmayı vadediyor.


Bioblas organik yağ bakımı ince telli zayıf saçlara dolgunluk kazandıran, saçı güçlendiren ve kalınlaştıran bir ürünmüş. Henüz deneme fırsatı bulamadım ama saç dökülmelerini önlediği belirtilen bu ürünü denemek için sabırsızlanıyorum.


Restorex argan yağı terapisi sarmaşık özlü yapısıyla ilgi çekiyor. Biliyorsunuz sarmaşıklar arsızlıkları ile bilinirler ve kısa sürede bulundukları ortamı kaplarlar. Sarmaşık özü kullanılan bu ürün de saçların uzamasına yardımcı ürünlerden biri bu nedenle. Saçlarınıza haftada bir ya da iki kere uyguladığınızda etkilerini görebilirsiniz. Ben bu markanın şampuan ve saç kremini kullanmış ve oldukça memnun kalmıştım, saçlarımı belirgin bir şekilde uzatmıştı.


La Casa delos Aromas (Club veronique) vanilyalı ortam kokusunu ofiste kullanıyorum ve içeri giren herkes burası ne kadar güzel kokuyor diyor. Harika bir vanilya kokusu ben yaz kış bıkmadan usanmadan kullanıyorum. Kesinlikle denemenizi öneriyorum. Odalarınız, dolaplarınız, perde, koltuklarınız mis gibi vanilya kokabilir.


Hc Care markasını daha önce kullanıştım fakat göz makyaj temizleyicisinin olduğunu bilmiyordum. Etkinlikte yaptığım göz makyajımı eve gelince hemen bu ürünle temizledim ve beni oldukça şaşırttığını söylemeliyim. Benim gözlerim alerjiktir ve her ürünü kullanamam bu nedenle fakat Hc Care temizleyici gözlerimi hiçbir şekilde yakmadan ve zorlanmadan makyajımı çıkardı. Satın almayı düşüneceğim ürünlerden biri oldu böylece.


Splat aloe veralı diş macununa geldi sıra. Spalt bittikçe yeni çeşitlerini aldığım bir diş macunu markası. Özellikle içinde mikrogranüller olan çeşidini çok severek kullanmıştım. Etkinlikte şansıma daha önce denemediğim aloe veralı çeşidi geldi ve denenmek üzere diğer Splat diş macunumun bitmesini bekliyor.


Acnecinamide markası da etkinlik sponsorlarımızdandı. Acnecinamide temizleme jeli, peeling, krem ve peeling mendilleri ile bizimleydi. Kremini makyaj altına kullandım fakat cildime pek uymadı açıkçası bu şekilde ve cildimde yağlanmaya neden oldu. Ben de gece yatmadan önce kullanmayı denemeye karar verdim. Henüz kullanmadım ama kullandığımda yorumlayacağım. Peelingini banyo sırasında severek kullanıyorum. Temizleyicisini deneme fırsatım olmadı fakat peeling mendillerine bayıldım. Cildimi geren, tertemiz hissettiren ıslak mendiller bunlar. Kesinlikle satın alabileceğim bir ürün olduğunu söylemeliyim. Acnecinamide ürünleri benim cildimde kuruma, pullanma yapmadı. Yağlı ciltlerde ve akne tedavisinde olumlu sonuçları olduğunu duyduğum bir ürün.



Sitil boya artık ayakkabılarımı emanet ettiğim yegane boya markası. O kadar çok ürün çeşidi var ki çok şaşırdım bu nedenle. Her tür ayakkabınıza çözüm sunan Sitil boyanın ürünleri ile ilgili ayrıca bir yazım olacak ama bizim evde herkesin artık sitil boya sever olduğunu söylemeliyim. Nubuk, süet, deri, spor ayakkabılarınızı boyayabilir, yenileyebilir, temizleyebilirsiniz. Ayrıca ayakkabılarınız su alıyorsa bunun da çözümü var sitil boya ile hatta ayakkabılarınız ayağınızı sıkıyorsa bu da artık sorun değil. Sitil boya ürünlerini düzenli olarak kullanıyoruz ailece ve çok memnunuz.


Vissmate blogger dostu firmalardan biri, her bayramda her özel günde firmadan gelen maille yüzümüz gülüyor. Firmanın ürünleri piyasaya oldukça hızlı giriş yaptı biliyorsunuz, yeni markalardan biri olmasına rağmen her eve girmeyi başardı. Fiyat performans olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ben temizlik yaptığımda banyo ve tuvalette çamaşır suyu kokusu almayı seviyorum, her yer hijenik olmuş gibi hissettiryor bu koku bana. Vissmate yoğun kıvamlı çamaşır suları bu nedenle tam bana göre. Tüm ürünlerinden memnun kaldığım marka evimizin temizlik yardımcısı.


Büyüyo doğal probiyotik yoğurt mayası ve Sevdanem kefir mayası da etkinliğimizde bizimleydi. Ben kefir tüketen bir insan değilim ama abim bu maya ile yapılan kefirin ağır olmadığını içiminin yumuşak olduğunu söylemişti. Bu aralar yoğurtlarla ilgili olarak çıkan haberlerden etkilenen babam hazır yoğurtların kanserojen olmasından endişeleniyor ve yoğurdumuzu artık evde yapalım istiyor bu nedenle bu yoğurt mayasını ilk fırsatta deneyeceğim.


Essence Eczacıbaşı firmasına ait bir marka ve belirli bir kalite ile üretiliyor. Essence ürünleri piyasaya sürülürken makyaj yapan her kadının makyaj çantasında bir Essence ürünü olması planlanarak çıkarılmış. Bugün markayı kullanmamış bir makyaj sever yoktur herhalde. Demek ki firma amacına ulaştı. Essence markası diğer markalarla kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlı kalıyor. Fakat çoğu markadan kaliteli ürünlere sahip. Benim severek kullandığım birçok Essence ürünü var. Essence bizler için fondöten, ruj, far paleti, göz kalemi ve ojeden oluşan bir set göndermiş.


@kupataki da bizler için çeşit çeşit takılar göndermiş. Benim takı paketimden bu takılar çıktı ve minik yeğenim görür görmez takılarıma el koydu. Şimdi bayıla bayıla kullanıyor.


Harika bir etkinlik oldu çünkü sohbet harikaydı. Bol bol güldük, sohbet sohbeti açtı ve Butikek’in üst katındaki rezervasyon süremiz sona erdi. Yeni bir organizasyon için hazırlık yapılacağından biz alt kata indik. Burada da Butikek’in pasta süprizi ile karşılaştık. Ben yaş pasta sevemeyen bir insan olarak bu pastaya bayıldım. Taptaze ve çok hafif bir pastaydı.


Bu arada da etkinliğimize çekiliş ürünleri gönderen firmaların ürünleri için çekiliş düzenledik. Vpleksi home’dan gelen organizerler için yapılan çekilişte biri bana çıktı ve inanılmaz mutlu oldum. Vipleksi home çok güzel organizerler yapan bir firma sayfalarına kesinlikle göz atmalısınız. Çeyize mi kaldırsam kullansam mı arasında çok gidip geldim ama en sonunda dayanamayarak makyaj masama koydum organizeri. Elim ayağım oldu resmen. Bu kadar ürünü toplayacağını düşünmezdim ama iç hacmi oldukça geniş.

İşte etkinliğimiz böylece sona erdi. Tekrar bütün firmalara ve en çokta Nihalciğime teşekkür ediyorum bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için.


Bu arada etkinlik tarihine yoğunluktan dolayı yetişmeyen @tasarimzamani fotoğraflı takvimlerimiz de bir sonraki buluşmamızda elimizdeydi. Minik minik 12 fotoğraf ve altlarında takvimler çok şık ve değişik bir hediye olabileceğini düşündüm. Yıl bitiminde de takvim kısımlarını keserek fotoğrafları kullanabiliriz. Sayfaya göz atmanızı öneririm.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

4 yorum:

  1. Canim benim iyiki geldiniz yanimda oldunuz çok güzel anlatmissin eline saglik bitanem daha guzel etkinliklerde yine beraber olucaz sizinle vakit geçirmek kadar güzel bişey yok seni seviyorum ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok güzel bir etkinlik oldu çok teşekkür ederim emeğine sağlık ❤

      Sil
  2. güle güle kullanın harika ürünler hepsi de:) bu arada bloğumdaki çekilişime destek olmak için katılır ve sayfanızda paylaşma imkanınız olursa çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil