2 Mart 2017 Perşembe

SEVGİLİ @EBRULİMAKYAJIM VE @RENKLİDOSYAM’IN #ANKARALİBLOGGERLARMERHABA2017 ETKİNLİĞİ

Sevgili @ebrulimakyajim (Ebru) ve @renklidosyam (Seher)’in düzenlemiş olduğu #ankaralibloggerlarmerhaba2017 etkinliği için 18 Aralık 2016’da Armada Hayat Sokağında bulunan Carmelo’s ‘ta buluştuk. Aslında etkinliğimiz 11 Aralık’ta gerçekleşecekti fakat gerçekleşen hain bir terör saldırısı nedeniyle etkinliğimizi erteleme kararı aldık. Ardından 18 Aralıkta etkinliği gerçekleştirme kararı aldık ve ne yazık ki bir terör saldırısı daha yaşandı ülkemizde. Fakat bu sefer bize sponsor olan firmaları da zor duruma sokmamak adına ve hediyeler arasında  bozulabilecek ürünler de bulunması nedeniyle etkinliğimizi bir kez daha iptal edemedik. Böylece 18 Aralık’ta mekan sponsorumuz olan Carmelo’s ta kararlaştırdığımız üzere hepimiz siyah giyinmiş olarak toplandık.

Carmelo’s daha önce gitmediğim bir mekandı. Ancak daha kapıdan girer girmez insanı etkileyen, şık, elit bir havası var. Timbo Cafe, La Gioia, Marlinda ve Carmelo’s Crew Restaurant Group bünyesinde bulunan restorantlar. Crew Group ile ilgili bilgi almak, restoranların yerlerini öğrenmek isterseniz http://www.crew.com.tr/tr/home.php adresini ziyaret edebilirsiniz.

Carmelo’s tek başınıza gittiğinizde dahi sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Mekada gurme ürünlerden oluşan bir market kısmı var, değişik ürünlere göz atabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca mekanın güzel bir kütüphanesi var seçeceğiniz kitap size yemeğiniz ya da içeceğinizin yanında eşlik edebilir. Ben etkinlik sonrasında da birkaç kere gittim ve gerek yemekleri, içecekleri gerekse güler yüzlü personeli ile sevdiğim mekanlar arasında yerini aldı. Carmelo’s değişik ve alıştığımız lezzetlerin dışında bir menü ile bizleri şaşırtıyor.




Etkinlik günü Carmelo’sta bizlere bilgi veren Bahar Hanım (@baharyus) ve tüm personele teşekkür ediyorum. Carmelos’un bizlere ikramı olan Cafe Gourmand Fransa’ya özgü bir tatlı ve kahve sunumu. Dilediğiniz kahve ile birlikte tattığınız bir tatlı tabağı bu. Fotoğrafından da ne kadar şık ve ilgi çekici bir tabak olduğunu görebilirsiniz. Tabakta yer alan lezzetlerin her biri ayrı güzeldi.


Etkinliğimize sponsor olup bizleri yalnız bırakmayan firmalardan bahsedelim biraz da.


Öncelikle mekan sponsorumuz Carmelo’stu (@carmelosgfc).


@henkelglobal ürünleri olan @vernelmax, @perwollturkiye, @prilturkiye de bizlerleydi üstelik o kadar bonkör davranmışlardı ki şaşkınlığımı gizleyemedim. Evin her yeri Henkel ürünlerine emanet gibi oldu J Henkel ürünlerini yıllardır hepimiz kullanır ve severiz. Yeni çeşitleriyle de bizi şaşırtan, mutlu eden bir marka. Hijen ürünleri ile bütün evlere giren markanın bizlere hediyeleri de yeni çeşitleri de içeriyordu. Vernel, Perwoll, Pril, Bref markalarının ürünlerini denemeyen yoktur ama yeni ürünlerini de en kısa sürede denemenizi öneririm pişman olmayacaksınız. 


@cecilebeauty yılların eskitemediği firmalardan ve her geçen gün daha çeşitli, farklı ürünleriyle bize hitab eden vazgeçilmezlerimizden olan bir firma. Blogger dostu firmalardan biri olan Cecile son zamanlarda özellikle fotoğrafta da gördüğünüz Long Kisses serisi rujlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Benim de en sevdiğim rujlarım long kisses serisinden. Önerdiğim herkes memnun kaldı size de tavsiye ediyorum.


@vissmateturkiye blogger dostu bir firma hepinizin bildiği gibi. Bütün etkinliklerde ürünleri ile yer alan ve kendini bize kısa sürede sevdiren bir firma. Vissmate çeşit çeşit ürünleriyle bize sponsor oldu. Vissmate ilk günden beri çok severek kullandığım bir marka ve marka yönetimini oldukça başarılı bulduğum bir firma.


@bioblass_turkiye ve @restorex_turkiye ürünlerini bir süredir kullandığım ve en kısa sürede bloğumda ürün yorumlarıma yer vereceğim blogger dostu firmalardan.


@termalife ürünlerini gördüğüme çok sevindim çünkü daha önce deneme fırsatı bulamamıştım.


@lazermarkalama_mavitasarım etkinliğimiz için herkesin adına özel el pankartları ve güzel bir afiş hazırlamıştı.



@lali.design çok şirin Sukulentler ile etkinliğimize katıldı. O kadar naif ve o kadar şık bir hediye ki benim için çok çok mutlu olduğumu ve bitkime gözüm gibi baktığımı söylemeliyim.


@tuvana_tutycake küçük tatlı atıştırmalık toplar ile bizlerleydi. Bir pakette 3 adet çikolata kaplamalı toplar vardı. Annem, babam ve ben birer tane yeriz diye düşünmüştüm ki açmamla hepsini yemem bir oldu L Çok lezzetliydi.


@cilt_bakim_saglik ise orjınal boy LR face scrub ve sample boy face cream  ile bizlere sponsor oldu. LR ürünlerini daha önce kullanmadığım için bu hediye beni oldukça memnun etti.


Etkinlikte kimler mi vardı?
@ebrulimakyajım ve @renklirosyam başta olmak üzere
@escisemblog
@glitterofbeauty
@biraltibirsifir
@ankaraetkinlik
@nily21
@buraliolmayan
@larcencielblog
@yesimdedi
@deneyimlianne
@burcunun_mutfak_seruveni
@lezzetduragi321
Ve ben @incetopuklublog


Yeni blogger arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek çok güzeldi. Zaten tanıdığım arkadaşlarımı da görmüş olmak beni ayrıca mutlu etti. Çok güzel düşünülmüş ve organize edilmiş bir etkinlikti. Başta @renklidosyam (Seher) ve @ebrulimakyajim (Ebru) olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere…

9 yorum:

  1. o tatlı tabağı nasıl güzel görünüyo ama! <3

    YanıtlaSil
  2. Senin de katılımınla çok güzel bir gün oldu. Davetimize geldiğin için tekrar teşekkürler canım. Daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinize emeğinize sağlık Ebrucum hersey çok nezihti Teşekkürler sevgiler

      Sil
  3. Ellerine sağlık güzellik 😊 Tekrar yaşadım adeta yazını okuyunca 😍 Çok öpüyorum 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sehercim elinize emeğinize sağlık çok güzel bir organizasyondu çok keyif aldım tekrar teşekkür ediyorum opuyorum

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. EMinim çok güzel geçmiştir.Çok da güzel hediyeler gelmiş.Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harikaydı gerçekten çok güzel vakit geçirdim

      Sil