6 Şubat 2017 Pazartesi

ROLLHOUSE MANNEQUIN CHALLENGE ETKİNLİĞİ

28 Kasım 2016’da @ankaraetkinlik’in (Ayşegül) daveti ile Ankara Ankuva AVM’de bulunan Rollhouse’da Mannequin Challenge etkinliğine katıldım. Davetli bloggerlar için katılımcı sınırı yoktu ben de kuzenimle birlikte tam saatinde oradaydım.




Öncelikle biraz Rollhouse’dan bahsedelim. Rollhouse ilk olarak 1998 yılında Ankuva’da açıldı. Ben o tarihlerde ortaokuldaydım. “Rollhouse diye bir yer açılmış bowling varmış çok güzelmiş” gibi söylemler duyar ve heveslenirdim. O tarihlerde Ankara’da en eğlenceli yer Atakule’de bulunan Dreamland’di. Rollhouse eğlenceye yeni bir soluk getirmiş ve eğlencenin boyutunu değiştirmişti.





Rollhouse şu an bowling, bilardo, dart, play station, çeşitli oyun aletleri ve çocuklar için top havuzu ve elektronik oyuncaklar ile Ankaralılara eğlencenin kapısını aralıyor. Aynı zamanda VIP Lounge kısmında ister dinlenir, isterseniz de yemeğinizi yiyebilirsiniz.


Şimdi de Mannequin Challenge nedir bundan bahsedelim biraz. Mannequin Challenge ilk olarak ABD Florida’da bir lisede çekilen video ile ortaya çıkmış. İngiltere ve İspanya Milli Takımlarının maçında attığı golden sonra sevincini Mannequin Challenge yaparak gösteren İngiliz futbolcu Jamie Vardy ile tekrar gündeme gelen bir akım olarak sosyal medyada da geniş yankı uyandırmış. Ünlüler de dahil bir çok insanın katıldığı bu akım zamanın donması üzerine kurulu. Ortamda bulunan kişiler oldukları yerde hareketsiz bir şekilde duruyorlar ve bu süreç videoya kaydediliyor. Katılımcılar genelde verdikleri sıradışı pozlarla süreci daha da komik bir hale getiriyorlar.



İşte biz de Rollhouse’da bu akımı gerçekleştirmek üzere toplandık. Ortaya komik ve bir o kadar da eğlenceli görüntüler çıktı. Siz de bizim çok eğlenerek dahil olduğumuz Mannequin Challenge görüntülerini izlemek isterseniz https://www.youtube.com/watch?v=xsMurSemOFo ve https://www.youtube.com/watch?v=ICjVn2m4yhg adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Öncelikle @ankaraetkinlik (Ayşegül)'e daveti için, Rollhouse ekibine güler yüzlü, içten yaklaşımları ve ağırlamaları için ve o günü çektiği fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiren @yukselerdemli'ye teşekkür ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

6 yorum:

  1. Biz de bowling icin oraya gidiyoruz, keyifli bir yer :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılarak izlemiştim videonuzu ❤❤❤

    YanıtlaSil
  3. Belli ki çok eğlenceli geçmiş..Videona da bakacağım..Sevgiler

    YanıtlaSil