22 Şubat 2017 Çarşamba

CEBECİ PİNO KOZMETİK’TE CECİLE ÜRÜNLERİ TANITIM ETKİNLİĞİ


Sevgili @nily21’ün (Nilgün) davetiyle 10 Aralık’ta Ankara Cebeci Cadde mağazasında Cecile (@cecilebeauty) ürünlerini tanıdık. Sevgili @f.coskuner (Fatma Hanım) bizlere Cecile ürünlerini tanıttı ve yeni çıkacak ürünlerle ilgili müjde verdi J




Cecile Beauty ve Pino kozmetik sponsorluğunda gerçekleşen #bloggerlarcecile etkinliği Pino Kozmetikte başladı. Ürün tanıtımları yapıldıktan sonra hep beraber birer kahve içmek için Cebeci’de bulunan Anadolu Simit Cafe’ye gittik. Kahvelerimiz ve tatlılarımız eşliğinde sohbet iyice koyulaştı. Sevgili Fatma Hanım bizlere ürünlerle ilgili bilgi verdi, tatlı sohbeti ve Cecile Beauty hediyeleri ile bizleri sevindirdi.

Ürünlere biraz göz atalım J

 (1)

All day performance eyeliner serisi çift taraflı tasarlanmış. Bir tarafı kalem eyeliner bir tarafı da fırça. Eyelinerı uyguladıktan sonra fırça ile dağıtarak buğulu bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bu ürün eye liner olarak da göz kalemi olarak da kullanılabilecek renk çeşitliliği olan bir ürün.

 (2)

No transfer matte performance fondöten mat yapılı, yağlı ve karma ciltlere yönelik yoğun kapatıcılığı olan bir fondötenmiş.

 (3)

Eyebrow design eyeshadow kaş farı 2 farklı renk ve bir aplikatörden oluşan bir kaş ürünü. Kaşlarınızda istediğiniz dolgunluğu sağlamak için bu ürünü de deneyebilirsiniz.
 (4)

Volume mascara kirpiklerin daha hacimli görünmesini sağlayan bir mascaraymış. Fırçasının silikon değil kıl olması benim için artı bir özellik.

 (5)

Invisible wet&dry pudra ıslak ve kuru kullanılabilen cildi kurutmayan ve gözenekleri gizleyen bir pudraymış.

 (6)

Cooked terracota allık ıslak kuru kullanıma uygun, ışıltılı, cilde bronz görünüm veren bir allıkmış.

Bizlere hediye edilen ürünlerden bahsedeyim biraz da...


Matt Dipliner içinde bulunan aplikatörü ile kolay uygulanabilirlik sağlıyor. Biliyorsunuz ki eyeliner sürmek oldukça zor bir iştir bu nedenle içerisinde kendi aplikatörünün olması artı bir özellik. Eyeliner sevenler mat siyah renkteki bu eyelinerı deneyebilirler.

Kiss me matte ruj bendeki 319 numaralı mystery purple. Bordo tonunda bir ruj bu ve satin mat bir bitişi var. Kalıcılığı normal rujlardan belki bir kademe daha fazla.

Blush on natural allık toz yapıda, içinde kendi aplikatörü olan bir allık. Bendeki rengi 09 ve bronz şeftali bir tona sahip. Makyajlarımda allık olarak bronz tonlu ürünleri tercih ettiğim için bu ürünü de kullanıyorum.


Cecile ürünlerinden vazgeçilmezim sıklıkla kullandığım long kisses serisi rujları beni takip eden arkadaşlarım ne kadar sevdiğimi bilirler. Bitirip yenisini aldığım yegane rujlarım Cecile Long Kisses serisine ait. Ve 5 tane yeni long kisses rengi ekleniyormuş scalaya bunun müjdesini aldık o gün. Yeni rujlar çıktı ve Pino Kozmetiklerde inceleyebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere…

(1), (2), (3), (4), (5) ve (6) numaralı resimler Cecile Beauty internet sitesinden alıntıdır.

5 yorum:

  1. Ürünlerini güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu takibe aldım, bana da beklerim

    http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler elbette gelirim ben de

    YanıtlaSil