22 Ocak 2017 Pazar

13 KASIM CEPA AVM MUSTAFA CEBECİ İLE MEVSİM MAKYAJ TRENDLERİ SOHBETİ

Sevgili @nily21’in (Nilgün) daveti ile 13 Kasım’da Ankara @cepaavm’de (Cepa AVM) @boyner (Boyner) sponsorluğunda Yves Saint Laurent ürünleri ile bir makyaj uygulaması ve sohbeti gerçekleşti. Makyaj uygulamasını make up artist Mustafa Cebeci sevgili blogger arkadaşım by­_burcu_cetin’in (Burcu) yüzünde gerçekleştirdi. YSL ürünleri ile adım adım makyaj yapılarak, çeşitli sorular eşliğinde mevsim makyaj trendlerinden bahsedildi.



Cepa AVM Ön Atrium’da kurulan sahnede kış makyajı yapmanın püf noktaları davetli bloggerlar ve AVM ziyaretçileri ile paylaşıldı.


Organizasyonda YSL ürünleri kullanıldı. Çoğumuzun bildiği gibi YSL ürünleri oldukça şık dizayn edilen kaliteli ürünler. Boyner mağazalarında YSL ve diğer birçok markanın ürününü bulabilirsiniz. Zaman zaman yapılan çeşitli indirimler oluyor onları takip ederseniz çok daha uygun fiyatlara kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.

                  

Benim erken ayrılmam gerektiği için organizasyonun sonuna kadar kalamadım fakat sevgili Burcu’ya yapılan ışıltılı makyaj kesinlikle görülmeye değerdi.


Güzel hazırlanılmış bir organizasyondu fakat ne yazık ki ses problemi vardı ve birkaç kelime dışında konuşulan hiçbir şeyi duyamadım. AVM’nin orta alanında gerçekleşince e hafta sonu da olunca gürültü ve sesin yayılması nedeniyle akustik sağlanamadı.



Konuşulanları fazla duyamamış olsam da size mevsim makyaj trendleri ile ilgili birkaç şey söyleyebilirim J

Bu kış sim ve sedefli göz makyajlarını sık sık göreceğiz ki ben sedefli makyajı günlük hayatımda da sık sık kullanırım. Son dönemlerde makyajın yok gibi olması durumu var biliyorsunuz daha doğal daha pure bir görünüm ön planda olacak bu kışta da.

Makyaj yaparken kullanacağımız ürünlerin tonları, makyajda kullandığımız çizgiler yüzümüzün güzelliğini ortaya çıkaracaktır. Bu kış dudaklarda kırmızı tonlarını göreceğiz yoğun olarak. Son dönemlerin trendleri arasında olan siyaha dönük bordolar, kahveler, griler, morlar yoğun olarak kullanılacak dudaklarda. Ayrıca oldukça moda olan ve çokta sevilen mat rujlar yine yükselişte olacak. Tüm bu yoğun renklerin aksine yalnızca parlatıcı sürülmüş doğal dudaklar da bu sezonun trendleri arasında olacak. Son dönemlerde uncolored yani makyajda sıfır renk yine hakimiyetini sürdürürken yanaklarda şeftali tonlarının esintisini göreceğiz. Bu kış kaşlar doğal görünümde, kalın kullanılacak.



Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

4 yorum:

  1. Eline saglik canim. Gorseller de cok guzel 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım okuduğun için çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  2. en sondaki paletin renkleri harikaymış <3

    YanıtlaSil
  3. YSL ürünlerinin hep biri birbirinden güzel

    YanıtlaSil