15 Ocak 2017 Pazar

12 KASIM ANTARES ROSSMANN LOREAL MUCİZEVİ YAĞ SERİSİ LANSMANI


12 Kasım’da Antares Rossmann’da sevgili @ankaraetkinlik’in (Ayşegül) daveti ile buluştuk. Antares Avm Rossmann mağazasında Kasım ayı boyunca isteyen herkese Loreal ürünleri ile (@lorealprofessionneltr) ücretsiz cilt bakımı ve analizi yapılıyordu. Bunu o zaman instagram hesaplarımızdan duyurmuştuk. Bizler de bu bakım günlerine Ankara Bloggerları olarak davetliydik. (Etkinliğin instagram hastagi #bloggerlarrossmannda)



Loreal Türkiye’den Sevgili Yeşim Hanım önderliğinde Sevgili Yağmur Hanım ve Meral Hanım bizlere çok yardımcı oldu. Güler yüzleri ve ilgileri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Cilt bakımımızı nasıl yapmamız gerektiği konusunda bilgi aldık ve herkesin cildine özel Loreal ürün önerileriyle bizleri aydınlattılar.

Kimimiz cilt analizi, kimimiz cilt bakımı yaptırdı. Ben cilt analizi yaptırdım.

Cilt analizinde bir alet ile cilt yüzeyinden cilt tipi (kuru, yağlı, karma), akne, siyah nokta, yaşlanma, güneş hasarı gibi durumlar analiz edilerek ciltle ilgili önerilerde bulunuluyor. Herhangi bir acı hissedilmeden yüzeysel olarak alet cilde değdirilerek elde edilen yakınlaştırılmış görüntü bir ekrana yansıtılıyor ve yorumlanıyor.


Bu organizasyonda mucizevi yağ serisinin karma ve yağlı ciltler için de uygulanabilir olduğunu öğrendim. Bu ürünle ilgili çok olumlu şeyler duyuyorum fakat henüz deneme fırsatım olmadı. Ben de dahil bazı insanların cildi aslında nemsizdir fakat yağlıdır. Mucizevi yağ serisinin karma ve yağlı ciltler için olanları dengeleyici özelliğe sahip. Bu yağları makyaj süngerlerine ya da fırçalarına damlatarak fondöten uygulayabileceğinizi biliyor muydunuz? Daha doğal, ıslak ve aydınlık bir makyaja sahip olabilirsiniz bu şekilde.


Bu lansmanın sonunda Rossmann ve Loreal minik şık keselere koyulmuş çeşitli tester ürünler hediye etti bize.


Ve elbette etkinlik boyunca çektiği fotoğraflarla anıları ölümsüzleştiren Sevgili Betül’e (@betülokandanphotography) teşekkür ediyorum.

Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim Antares Rossmann en sevdiğim Rossmann mağazalarından biridir. Gerek ürün çeşitliliği gerek ulaşım kolaylığı ile sık sık uğradığım bir mağazadır. Rossmann mağazalarına gittiğinizde rafların arasında hızlıca turlamak yerine ürünleri ve fiyatları tek tek incelemenizi öneririm. Rossmann mağazaları raflarında “ aa bu da mı varmış” diyeceğiniz bir çok ürüne rastlayacağınızın garantisini verebilirim.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

3 yorum: