27 Ekim 2016 Perşembe

2 EKİM #BLOGGERLARLASONBAHARAMERHABA ANKARA BLOGGER BULUŞMASI


Merhaba... Bugünkü yazımda 2 Ekim’de gerçekleştirilen #bloggerlarlasonbaharamerhaba etkinliğinden bahsedeceğim sizlere. Öncelikle katılımcılardan ve bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarımdan bahsedeyim. @glitterofbeauty (Setenay), @ebrudannotlar (Ebru), @elifcemakyaj (Elif), @ozlemmylmaz (Özlem) ve @evintekizimona (Selma) bir hediyeleşme etkinliği aracılığıyla tanışmışlar ardından çok iyi arkadaş olmuşlar ve bir etkinlik düzenlemeye karar vermişler. Ardından farklı şehirlerde yaşayan bu 5 kız Ankara’da bir etkinlik tarihi belirleyip bizleri davet etmeye karar vermişler. Etkinlikten haberim olduğunda memnuniyetle kabul ettim ve böylece ben @incetopuklublog (Buket) bu sürece dahil olmuş oldum.

25 Ekim 2016 Salı

ULRIC DE VARENS D’ORIENT KOLEKSİYONUNDAN İKİ YENİ PARFÜM: RUBIS VE SAPHIR


Bugünkü yazımda Ulric de Varens d’Orient koleksiyonundan iki yeni parfüm olan Rubis ve Saphir‘den bahsedeceğim. Öncelikle firmaya yeni koleksiyonlarıyla tanışmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum ve yeni ürünlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Firmanın Sensuelle adındaki parfümünü bir süre önce beğenerek kullanmıştım. Bu deneyimim sonucunda firmanın kaliteyi uygun fiyata sunmaya çalışan bir firma olduğuna karar vermiştim. Ulric de Varens iki yeni parfümle karşımızda bu sefer de biri çarpıcı bir kırmızı Rubis, diğeri ise etkileyici bir mavi Saphir.

22 Ekim 2016 Cumartesi

BIODERMA SEBIUM FOAMING GEL VE SEBIUM PORE REFINER

Bioderma biyolojiden güç alan dermatoloji felsefesiyle ürünlerini formüle eden bir firma. Bugün yazımda Bioderma’nın karma ve yağlı ciltler için olan iki ürününden bahsedeceğim. Öncelikle firmaya bu ürünlerle tanışmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Ürünlerden biri yüz yıkama jeli olan sebium foaming gel, diğeri ise gözenek küçültücü bir krem olan sebium pore refiner.


9 Ekim 2016 Pazar

FARMASİ ÜRÜNLERİ


Bu yazımda sevgili instagram arkadaşım @mervelifarmasi ‘nin cömert gönderisi olan ürünlerden bahsedeceğim. Sevgili Merve son dönemde yıldızı oldukça parlamış olan Farmasi ürünlerinin temsilciliğini yapıyor. Instagram üzerinden kendisiyle iletişime geçip Farmasi ürünlerini siz de deneyebilirsiniz.