15 Ocak 2016 Cuma

VERONİQUE LA CASA DELOS AROMAS VANİLYALI KUMAŞ VE ORTAM KOKUSU

Bugün size mis gibi bir oda spreyinden bahsedeceğim. Veronique La Casa delos Aromas Vanilya Aromalı Kumaş ve Ortam Kokusu. Öncelikle firmaya ürün gönderimi sağladıkları için teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum.



Bu oda kokusu Ekoz Kozmetik tarafından İspanya’dan ithal ediliyor. Firma “ev ve ofislerin havasını değiştiriyoruz” sloganıyla ürünlerini tanıtıyor. Firma ürünü tanıtırken şu bilgilere yer vermiş. “Eviniz, iş yeriniz, arabanız güzel kokmuyorsa, eşyalarınızın veya kıyafetlerinizin yaydığı kötü kokulardan şikayetçiyseniz, bu ürün tam size göre... Véronique marka, İspanya’dan ithal, Vanilya esanslı etkili ve kullanışlı spreyli ortam ve tekstil (kıyafet, ev tekstili) kokuları, kötü kokuları kökünden kazıyarak evlerin, ofislerin, eşyaların ve arabaların mis gibi kokmasını sağlar. Bayanların rahatlıkla çantasında da taşıyabileceği ebattaki bu leke yapmayan spreyli kumaş, oda ve araba kokusunu; elbiseleriniz dışında perde, halı, şilte (yatak, koltuk), araba koltuğu ve benzeri tüm eşyalarınız üzerinde ya da ayakkabı dolabı ve çöp kutusu gibi materyallerde de kullanarak, istenmeyen kokulardan (sigara, yağ, ter benzeri) tamamen kurtulabilirsiniz. Ufak bir tavsiye; kötü kokunun oluşmasına sebep olan materyallerin üstüne spreyli koku sürekli sıkıldığı takdirde, ortamın genel kokusu değiştirecektir. Sprey kokuları kirli sepetlerinde, havlularda, masa örtülerinde, koltuklarda, halılarda, perdelerde, ayakkabılarda, kıyafetlerde, ayakkabı ve kıyafet dolaplarında mutlaka kullanılmalıdır.  Dolayısıyla direkt ortama sıkmak yerine, pis koku sinmiş materyallere devamlı sıkılması; ortamın kokusunu daha kalıcı şekilde değiştirecektir.”

Ben ürünü ilk kullandığımda saat tuttum kalıcılığını ölçmek için, yaklaşık 2 saat belirgin bir şekilde kaldı koku. Ben ufak bir ofiste çalışıyorum, ortamın havasız olması beni rahatsız edeceğinden oda spreylerini düzenli olarak kullanıyorum. Daha önce kullandığım spreylerin kokularını bu kadar beğenmediğimi söylemeliyim. Ofise bu kokuyu sıktığımda içeri girenler “ne güzel kokuyor, vanilya kokuyor, ne bu kokunun markası” gibi şeyler söylüyorlar. Bir ortama girdiğinizde güzel kokuyor olması önemli bir şey kimse kötü kokan bir mekanda nefes almak istemez. Mekanları sürekli havalandırma imkanı da bulamıyorsak oda spreyleri yardıma koşuyor. Tuvalet, banyo, mutfak, oda,, araba gibi yerlerde oda spreylerini kullanmak içinizi de açıyor aslında kötü kokulardan belli bir süre uzaklaşıyorsunuz. Bu spreyleri düzenli kullandıkça ortamda kötü kokudan eser kalmıyor.


Bu ürün 150 ml’lik spreyli bir ambalaja sahip, kullanımı son derece kolay. Firmanın bu ve bunun gibi birçok çeşitte ürünü var dilerseniz internet sitelerine www.ekozkozmetik.com göz atabilirsiniz.

Üzerinde üretim ve son kullanma tarihleri yazıyor. Ürünün güvenlik kilidinin olması beni memnun etti çünkü çocukların olduğu ortamlarda daha güvenli olacaktır. Ürün mobilya, deri, nubuk gibi yüzeylerde, ipek ve su ile leke tutan kumaşlar üzerinde kullanıma uygun değil. Hepimizin bildiği gibi bütün oda spreylerinin üzerinde doğrudan solunmaması gerektiği yazıyor, elbette bu üründe de bu uyarı var. Doğrudan solunmaması gerektiği, ağız yoluyla alınmaması gerektiği, vücuda temas etmemesi gerektiği yazıyor. Canlıların ve gıda maddelerinin de üzerine sıkılmaması gerekiyor. Ürün kötü kokuları elimine etmeye yardımcı oluyor.


Firmanın göndermiş olduğu ortam spreyini yorumlarken aynı zamanda firmanın bir ürününe daha yer vermek istiyorum. #biraltibirsifirescisemblogbuluşması etkinliğimizde buluşmamıza ürün göndermek suretiyle sponsor olan firmalardan biriydi Ekoz Kozmetik. Bizlere birer tane askılı koku göndermişlerdi. Ben etkinlikten döner dönmez hemen dolabıma astım askılı kokuyu (22 Kasım’da yapıldı blogger buluşması) ve hala dolabımı açtığımda buram buram lavanta kokusu çarpıyor yüzüme. Firmanın ürünlerini başarılı bulduğumu ve severek kullandığımı söylemeliyim. Eğer siz de dolabınızı açtığınızda mis gibi koksun istiyorsanız, bulunduğunuz ortamda kötü kokular yüzünden rahatsız olmak istemiyorsanız bu ürünleri size kesinlikle tavsiye ederim.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

8 yorum:

  1. Vanilya kokusuna bayılırım bennnn bu kokuyu bir kaç yerde gördüm bizim evdeki sprey kokular bitsin ilk işim bunu almak olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevdim bu kokuyu güzel gerçekten sen de alınca memnun kalırsın umarım Çisemcim

      Sil
  2. vanilyalı spreyi yakın zamanda bende bloğumda tanıtmıştım :) çok seviyorum bu ürünü :)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/2016/01/la-casa-delos-aromas-ekoz-kozmetik.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa surede ben de senin yazını okuyacağım oyleyse canım :-) okuduğun için teşekkür ederim

      Sil
  3. Güle güle kullan canım takibe alıyorum hemen :)
    bende bloguma beklerim
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim. Ben de seni google + ve blogdan takibe aldım.

      Sil
  4. blogun çok şiriiin :)
    takibe aldım bana da beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :-) Ben de takibe aliyorum google + ve blogdan

      Sil