27 Temmuz 2015 Pazartesi

ZİGAVUS ARGAN ELİXİR BAKIM YAĞ

Herkese merhaba, bu günkü yazımın konuğu Zigavus Argan Elixir Bakım Yağı… Argan yağı son zamanların gözde saç bakım ürünlerinden biri biliyorsunuz ki, bütün şampuan markaları argan yağlı seriler çıkarıyor hatta kozmetik markaları da ürünlerinde argan yağlı seriler çıkarıyor. İş bu noktaya varırken ben de izlemedeydim taa ki Zigavus evime gelene kadar… 


22 Temmuz 2015 Çarşamba

RELİPS DUDAK DOLGUNLAŞTIRMA ÜRÜNLERİ

Verandada oturuyorduk ki kargo görevlisi geldi ve bir paket tutuşturdu elime bir yandan acaba bu paket nerden geldi diye düşünürken bir yandan da hemen açmaya koyuldum paketi :-)


14 Temmuz 2015 Salı

MOSHOS GARDEN EL/YÜZ KREMİ, KİL MASKESİ, TIRNAK BAKIM YAĞI


Bloğumun bugünkü konuğu Moshos Garden markasının çok meşhur üç ürünü :-) Bu ürünler neler mi? Biri shea yağı ve lavantalı el ve yüz kremi, diğeri amber ve güllü kil maskesi sonuncusu da jajoba ve aloe veralı tırnak bakım yağı…

7 Temmuz 2015 Salı

CARROT CARE ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ



Bir carrot care furyasıdır gidiyordu ve ben de merak ediyordum herkesin övdüğü bu şampuan ve saç kremini, derken firma benimle iletişime geçti ve saolsunlar denemem için ürün gönderdiler. Bu kadar işlerini ciddi yapan, karşılarındaki kişiye değer vererek iletişime geçen bir firma oldukları için teşekkür ediyorum.

2 Temmuz 2015 Perşembe

MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMİ, ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ BANT, MİGREN BANDI




Kızlar merhaba,
Şanlı İlaç Sanayi A.Ş. bünyesindeki Mediwell ürünlerinden bahsedeceğim size. Öncelikle firmaya bu güzel paket için teşekkür ediyorum bu sayede hem mediwell markasını tanıdım hem de ürün çeşitlerini inceleme imkanı buldum. Kargo birkaç gün önce geldiğinde çok sevdim ve heyecanlandım. Paketi açtığımda benim ve ailemin dikkatini ilk çeken içinden çıkan katalog oldu hemen kataloğu incelemeye başladık ve firmanın bilmediğimiz diğer ürünlerini de tanımış olduk. Gelelim paketin içinden çıkanlara; dudak bakım kremleri, ateş düşürücü bantlar, migren bantları, bir tane bez çanta, katalog ve adıma hazırlanmış kibar bir mektup :-)