14 Aralık 2015 Pazartesi

CECILE BEAUTY ÜRÜNLERİ

Bloğumun bu günkü konuğu Cecile Beauty ürünleri. Cecile Beauty’e iki oje ve bir rujdan oluşan hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Cecile hepimizin yıllardır tanıdığı bir marka önce marka ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Cecile markası Özsoy Kozmetik firmasına aittir ve 2005’ten beri renkli kozmetik ve parfüm gruplarıyla sektörde yer edinmiştir. Firmanın yalnızca Cecile değil farklı isimlere sahip ürün grupları da vardır. Bana gönderilen ürünler 6 numaralı oje, 20 numaralı oje ve 15 numaralı long kisses rujdu. Ürünler bir tüle sarılmış ve kırmızı kurdele ile süslenmişti. İçten ve fazlasıyla bizden olduğunu söylemeliyim.



Öncelikle long kisses serisi rujdan bahsetmek istiyorum. Bu ruj tek kelimeyle harika... O kadar sevdim ki indirime girdiğini duyar duymaz iki farklı rengini daha aldım. Rujun yapısı benim sevdiğim gibi mat ve oldukça kalıcı. Ruju sürüyorsunuz saatler sonra hala dudağınızda… Eğer hala denemediyseniz ve kalıcı mat rujları seviyorsanız denemenizi öneririm. Şu an elimde 3 farklı tonu var ve tekrar indirime girer girmez başka tonlarını da alacağım. Ben 27.90 TL’ye aldım. Bir alana bir hediye vardı böylece %50 indirimli almış oldum. Şu an firmanın online sitesinde indirimli olarak 24.90 TL’ye satılıyor.


Ojelerden 6 numaralı olan çok kibar bir bej tonuna sahip ve içerisinde altın renkli ışıltılar var. Bu oje tek başına sürüldüğünde oldukça kibar ancak French için de uygun olabileceğini düşünüyorum. Aşağıdaki fotoğraflarda 6 numaralı ojenin tek kat ve iki kat uygulanmış halini görebilirsiniz.



20 numaralı oje ise güzel bir bordo tonunda. Ojeler iki gün rahat kalıyor tırnakta ancak daha fazlası için garanti veremiyorum. Ben sürekli ellerini yıkayan bir insanım o nedenle ojeler tırnağımda uzun süre kalmıyor ve çabuk soyuluyor. Bu nedenle bu ojeler de maksimum 2 gün kaldı tırnağımda. Aşağıdaki fotoğraflarda 20 numaralı ojenin tek kat ve iki kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Ojeler firmanın online sitesinde 2 TL gibi bir fiyatla satılıyor. İnternet sitesinde 96 renk seçenekli ojeleri ve diğer tırnak ürünlerini inceleyebilirsiniz.



Firma ürünlerini www.cecileshop.com internet adresinden inceleyebileceğiniz ve alabileceğiniz gibi bir çok parfümeride de bulabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

8 yorum:

  1. Eline sağlık canım keyifle okudum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim okuduğun için gözüne sağlık :-)))

      Sil
  2. Ben geldimmm ve blogu takibe aliyorummm kirmizi ojeleri her daim cok severim tek katta yeterli gorunuo resimden gule gule kullanin.bende yeni bloğuma beklerim..

    YanıtlaSil
  3. Bloğunu takibe aldım canım ben de beklerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca çam sakızı çoban armağanı ufak bir hediyesi olan çekilişim var beklerim sevgiler

    YanıtlaSil