23 Kasım 2015 Pazartesi

TATLIMO “EN TATLI HEDİYE O “ WORKSHOP’I

Merhaba,
Son zamanlarda meyve, kek, kurabiye ve çikolata aranjmanları çok revaçta. Büyük ihtimalle hepimiz bu tarz bir paket almış ya da tatma imkanı bulmuşuzdur. Bu alanda faaliyet gösteren birkaç firmadan biri de Tatlımo.



Ben de bugün sevgili Sena (instagram hesabı little_butterfly_blog) sayesinde katıldığım tatlı mı tatlı bir etkinlikten bahsedeceğim size. Sena’nın daveti ile Kabil Caddesinde (Öveçler Dikmen) bulunan Tatlımo’yu ziyaret ettik blogger, instablogger arkadaşlarla. 


Öncelikle Sevgili Sena’ya ve Tatlımo Genel Müdürü Mahmut Bey’e teşekkür ederek başlıyorum yazıma.

Tatlımo e-ticaret girişimi fruitflowers.com.tr ve AVM kiosk zinciri Strawberry’nin bir araya gelmesiyle faaliyete geçmiş. Tatlımo en tatlı hediye o sloganıyla yola çıkmış bir firma ve sevdiklerinize sunabileceğiniz, hediye edebileceğiniz leziz kurabiyeler, kekler, meyveler ve çikolatalardan oluşan aranjmanlar oluşturuyor.

Meyveler taze ve günlük olacak şekilde temin edilerek soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor ve sipariş üzerine paketler hazırlanıyor. Ürünler özel şekerlendirici ve katkı maddeleri, trans yağ içermiyor. Gıda boyası kullanılan ürünlerde Türk Gıda Kodeksine uygun gıda boyası kullanılıyor. Ürünler, Tarım, Sağlık ve Çevre Bakanlıkları tarafından onaylı ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Standartları’nın öngördügü sistem uygulanarak hazırlanıyor.

Doğum günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, bebek doğumu, geçmiş olsun dileği, terfi/tebrik, nişan, düğün kutlamaları ve diğer özel günlerde sevdiklerinize gönderebileceğiniz bu tatlı atıştırmalıkları hem internetten online olarak sipariş verebiliyor hem de AVM, cafe gibi yerlerden alabiliyorsunuz. Tatlımo İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Erzurum'da şubelere sahip ve diğer illere de kargo ile gönderim sağlanıyor. Tatlımo’nun internet sitesini ziyaret ederseniz hem ürün çeşitlerini hem de fiyatlarını görme imkanı bulursunuz. İnternet sitesi www.tatlımo.com


Etkinliğin olacağı gün yani 29 Ekim’de abimler iki günlüğüne Ankara’ya geliyordu bu yüzden bir taraftan onlarla vakit geçirmek istiyor bir taraftan da etkinliğe katılmak istiyordum. Sevgili Sena çocuğu olan bloggerlara etkinliğe çocukların da gelebileceğini söylediğinde 4 yaşındaki yeğenim Nova ile gidebileceğimi düşündüm ve birlikte vakit geçireceğimiz için mutlu oldum. Yeğenime şekilli kekler, kurabiyeler yapmaya gideceğimizi söylediğimde o da inanılmaz sevindi ve hangi rengi kullanarak kek yapacağından falan bahsetmeye başladı. Etkinlik saat üçte başlayacaktı ve biz de Nova’yla üçe on kala Tatlımo’daydık. Gittiğimizde diğer arkadaşların çoğu gelmişti. Çok sıcak bir şekilde karşıladılar bizi. 

Daha sonra Tatlımo’nun mutfak kısmına geçtik. Girişte kollarımıza koruyucu, kafamıza bone, ellerimize eldiven ve ayaklarımıza galoş giyerek içeri girdik. Girişte hazırlanan masa üzerinde bizler için üzerinde Cumhuriyet yazan kalp şeklinde kocaman kurabiyeler ve şık kırmızı kek kutuları vardı. Mahmut Bey bu paketlerin bizler için hazırlanmış hediyeler olduğunu söyledi. Kendi adıma gözlerimin kocaman olduğunu söylemeliyim :-)



Ardından bizler için önceden hazırlanmış kek karışımlarını sırayla kalıplara dökerek başladık işe ve iki renkli kekler fırına verildiğinde kurabiyeleri erimiş renkli çikolatalara bulayarak renkli atıştırmalıklarımızı oluşturmaya devam ettik. Elbette tüm bu işlemler sırasında hepimiz cep telefonlarına sarılmış fotoğraf çekiyorduk. 



Bir anda daha önceden hazırlanmış rengarenk atıştırmalıkları getirdi Mahmut Bey ve bize verilen saksılara kendimiz için aranjman oluşturabileceğimizi söyledi. 


Hepimiz büyük bir heyecanla başladık renkli sepetler hazırlamaya.(laf aramızda benimki pek çirkin oldu J ) Hazırladığımız aranjmanları görevli arkadaşlara verdiğimizde bizim için paketleme yaptılar ve son derece şık hediyelerimiz oldu böylece. 


Elbette Nova inanılmaz sevindi bu duruma ve bunlar bizim mi eve mi götüreceğiz diye çok sevindi. En çok neye sevindi biliyor musunuz? Tatlımo’nun magnetleri vardı onlara :-) Sonunda workshop bitti ve bizler de vedalaşıp ayrıldık. Bu benim katıldığım ilk etkinlikti ve büyük keyif aldım. Özellikle yeni blogger, instabloggerlarla tanışmak çok güzeldi.



Asıl tadım bizim için akşam gerçekleşti. Abimler, dünürlerimiz ve biz çayın yanında her birini tek tek denedik ve yorumladık. Gün sonunda herkes memnun bir şekilde ayrıldı. Ben de bu memnuniyet karşısında bir kez daha Sena ve bizlere yardımcı olan başta Mahmut Bey olmak üzere Tatlımo Ankara ekibine teşekkür ettim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder