20 Kasım 2015 Cuma

CHINA GLAZE 683 SECRET PERI WINK LE


China Glaze ojelerden bahsedelim bugün de J China Glaze ojelerin Amerikan malı olduğunu ve 120 renk seçeneği olduğunu biliyor muydunuz? Tanaçan Kozmetiğin gönderdiği katalogdaki ürünleri üşenmedim saydım 318 taneydi ve şoka girdim desem yeridir.


Tanaçan Kozmetik China Glaze ojelerin ithalatçı firması ve aynı zamanda internet üzerinden satışını da yapıyorlar. İnternet sitesinin adresi ise bireysel alıcılar için www.kozmetiksite.com , profesyonel alıcılar için ise www.tanacanmarket.com . Firma yalnızca China Glaze ojeleri satmıyor elbette ürün çeşitliliğini internet sitesine girip görmenizi tavsiye ederim.

China Glaze porselen ışıltısı anlamına geliyor ve bu ojeler bu ismi kesinlike hak ediyor. China Glaze ojelerin içinde porselenin parlak olmasını sağlayan Çin kili sertleştirici olarak kullanılıyor. Hamilelerin de rahatlıkla kullanabileceği ifade ediliyor ve China Glaze ojeler kanserojen maddeler olan DBP, Toulene ve eklenmiş Formaldehyde içermiyor. Bu maddeleri içermeyen ojeler 3 free olarak biliniyor.


China Glaze ojelerin altına ve üstüne baz uygulandığında bütün ojeler gibi ömrü uzuyor. Ben neredeyse her gün oje değişiren biri olmama rağmen üç gün sabrettim ve ojeyi çıkarmadan kullandım. Ancak uçlarında herhangi bir soyulma olmadı üstelik altına ve üstüne baz sürmemiştim. Ayrıca ojenin içindeki kristal parçacıkları ve bilye kapak özelliği ojenin uzun süre beklediğinde bile kurumasını önlüyor. Ben China Glaze ojeleri severek kullanıyorum ve kesinlikle kaliteli olduklarını düşünüyorum. Eğer elinizde hiç China Glaze oje yoksa en azından bir tane alıp denemenizi tavsiye ederim.

Bana gelen oje 683 numara Secret Peri Wink Le ve bu renk gri mavi arası bir renk özellikle yaz ve ilkbahar dönemlerinde favori renklerimden biridir bu ton bu nedenle bu ojenin rengini de çok sevdim. Aşağıdaki fotoğrafta ojenin tek kat sürülmüş hali var. Ben tek kat oje kullanan biri değilim, tek kat oje sürdüğümde şişede gördüğüm rengin tırnağıma geçmediğini düşünürüm. Bu ojede de fotoğrafta gördüğünüz gibi tırnak görülüyor bence tek kat yeterli değil özellikle açık renk ojelerde…


Ürün www.kozmetiksite.com adresinde bir adet China Glaze oje şu an %50 indirimli olarak 10 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Renk seçeneklerine göre ürün fiyatları değişiyor. 683 numaralı ojenin fiyatı 18 TL. (Aşağıdaki fotoğrafta ojenin iki kat sürülmüş halini görebilirsiniz.)


Okuduğunuz için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere…

2 yorum:

  1. Bu renkleri çok sevsem de kendime yakıştıramıyorum güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sevgi abla ben asla renkli oje kullanmazdım hep French yapardım birkaç yıldır kullanıyorum bir başladım pir başladım 😄

      Sil