12 Ağustos 2015 Çarşamba

NASORINSE PLUS NAZAL YIKAMA KİTİ


Evet gelelim ABFEN FARMA’nın ürünü Nasorinse Plus’a J Öncelikle denemem için ürün gönderdikleri için firmaya teşekkür ediyorum. Paket geldiğinde biraz hasarlıydı ama çok önemli bir sorun yoktu neyse ki sadece kutusu biraz hasar görmüştü. 




Paketin içinden bir tane uygulama şişesi, 25 tane solüsyon karışımı ve kullanma klavuzu çıkıyor. Bana gelen pakette üç uygulama şişesi ve 25 karışım vardı ben de bir tane şişe ve 10 solüsyonu kendime ayırıp kalanını da bu ürüne ihtiyacı olan tanıdıklarıma verdim ve denemelerini rica ettim.


Nasorinse Plus ile doğru şekilde yapılacak nazal yıkama sonucunda nazal alerji ve semptomların azaltılabileceği, burunda kuruluk, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı, kronik öksürüğe neden olan burun ve sinüs ameliyatları sonrası, nazal alerjinin sağlanması, kronik rinit ve sinüzite bağlı koku ve tat duyusunun bozulması, grip ve soğuk algınlığından kaynaklanan burun şikayetleri gibi durumlarda kullanıldığı yazıyor prospektüsünde. Burnun tamamen tıkalı olması ya da kulakların tıkalı olması gibi durumlarda ürünün kullanılmaması gerektiği, yatmadan 1-2 saat öncesinde kullanımına son verilmesi gerektiği, herhangi bir yan etkisinin olmadığı belirtilmiş.

Ben önce uygulama şişesini sabunlu suyla yıkadım ardından üstte kalan çizgiye kadar oda sıcaklığındaki içme suyundan doldurdum. Bir tane karışım poşetini suyun içine boşalttım ve şişenin ağız kısmındaki deliği parmağımla tıkayarak çalkaladım. Lavaboya iyice eğilerek önce sol burun deliğime şişeyi denk getirdim ve şişeyi sıkmaya başladım. Bu işlemi yaparken ağzımdan nefes aldım. Alttaki çizgiye gelene kadar ara vere vere suyu burun deliğime boşalttım. Burun deliğine boşalttığım su bir süre sonra diğer burun deliğinden akmaya başlıyor zaten. Ara verdikçe sümkürerek burunda kalan mukozanın da çıkmasını sağladım. Aynı işlemi diğer burun deliğime de uyguladım. Sonuçta burun deliklerimdeki hafif tıkanıklık tamamen açıldı ve daha rahat nefes almaya başladım.

Uygulama yapılan her seferde yeni solüsyon hazırlanması ve artan solüsyon olursa dökülmesi gerektiği ve elbette çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması gerektiği yazıyor prospektüste.

Ben uygulama sonucunda memnun kaldım üründen, diğer tanıdıklarımın da ürünü kullandıktan sonraki yorumları benimle aynıydı. Ürünü kullandıktan sonra kesinlikle daha rahat nefes aldıklarını ve burunlarında peçeteye sümkürdüklerinde çıkmayan mukozanın bu yolla burundan kolayca atıldığını söylediler. Ürünle ilgili olumsuz olabileceğini düşündüğüm tek şey oldu o da uygulama şişesinin hijyenik bir şekilde tek başına paketlenmemiş olmasıydı. Ben şişeyi bol sabunla yıkadım çünkü üzerinde koruyucu bir paket olmadığından temizliğinden emin olamadım. Bence bu ürün tek başına paketlenirse daha hijyenik ve güvenilir olacaktır.

Daha önce sağ ve sol sinüslerimde kitle ve et olduğu için ameliyat olmuştum ve ameliyat sonrasında doktorum okyanus tuzu karışımıyla yapılan benzer bir solüsyon vermişti. Bu tip ürünlerin nasıl kullanılacağını bildiğim için ürünü kullanırken zorluk yaşamadım. Zaten pratik bir ürün, kullanırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Ürünle ilgili yazıyı hazırlarken şu bilgiyi de eklemek istiyorum. Dört gün öncesine kadar Dikilideydim ve Kuşadası'na dönüş yolunda klimadan etkilenip hastalandım. Dört gündür her sabah kalkar kalkmaz bu solüsyonu uyguluyorum. Uyguladıktan hemen sonra nefes alışım rahatlıyor ve sinüslerim açılıyor. Elbetteki sinüslerin açık olması baş ağrısını da minimuma indiriyor. Her hastalandığımda ciddi baş ağrısı yaşarım ama bu solüsyon sayesinde hastalığı baş ağrısı olmadan atlatacağım inşallah…

Ürün fiyatı internet üzerinde gördüğüm kadarıyla 25-35 TL arası fiyatlarla satılıyor. Ürünü eczanelerden de temin edebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere J

2 yorum:

  1. Bu hafta bende tamda söylediğin sebeplerden dolayı hastalandım. Maalesef benimde sinüzitim var :(( Bu ürün aklıma geldi ve denedim yazısını bende bir kaç gün içinde yazmayı düşünüyorum. Rahat nefes almamı gerçekten sağladı. Hatta kulanması çok rahat ve komik geldi .Bu burun deliğinden sık,diğerinden geri aksın ahah oldukça hoş oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinüzit gerçekten insanı yipratiyor yaz kis etkiliyor beni özellikle çok ciddi baş ağrıları yaşıyorum ve burun tıkanıklığı geniz akıntısı elbette 😯 Dört gündür de klima yüzünden bu kiti sık kullanma şansım oldu kesinlikle daha iyi nefes almayi sağlıyor. Desene sırada senin yazın var merakla bekliyorum canım.

      Sil