7 Temmuz 2015 Salı

CARROT CARE ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ



Bir carrot care furyasıdır gidiyordu ve ben de merak ediyordum herkesin övdüğü bu şampuan ve saç kremini, derken firma benimle iletişime geçti ve saolsunlar denemem için ürün gönderdiler. Bu kadar işlerini ciddi yapan, karşılarındaki kişiye değer vererek iletişime geçen bir firma oldukları için teşekkür ediyorum.



Kargo elime ulaştığında ailece oturuyorduk ve hemen açtım paketi :-) açar açmaz wooow sesleri yükseldi   :-) hatta 4.5 yaşındaki minik yeğenim Nova yapıştı kutulara bırakmıyor “üzerinde havuç var çok tatlı beni bununla yıka halaaaaa” diye :-) Kutuları tüm ailenin elinden kurtardım ve başladım incelemeye   :-) Bir ürün ancak bu kadar özenle hazırlanabilir o ne güzel paketleme öyle :-) Ben ürünlerin görüntülerine önem veririm ve bu şampuanla saç kremi kesinlikle güzel paketlendiği için ilk anda takdirimi kazandı. O güzel kutuların içinden de asıl şampuan ve saç kremi kutuları çıktı :-)

Gelelim ürünle ilgili bilgilere :-) Firmanın verdiği bilgilere göre Türkiye’de ilk defa havuç özü kullanılan şampuan Carrot Care ‘mış. Saçlardaki matlık, kırılma, güç kaybı ve yavaş uzama gibi sorunları gidereceğini ve yoğun bakımı ile nemli, sağlıklı, hızlı uzayan saçlara sahip olacağımızı vadeden bir ürün vardı karşında :-) E denememek olur mu yani bu vaatleri sunan bir şampuanı?


Şampuanlarda önem verdiğim şeylerden biri saçlarımı yıkadığımda temiz hissedip hissetmediğimdir. Bu şampuan gerçekten saçlarımın tertemiz olduğunu hissettirdi bana hem de ilk yıkamada. Saçlarımı yıkadıktan sonra ailem saçların daha yumuşak görünüyor dedi ve ben bunu fark etmemiştim onlar söyleyene kadar. Sonraki kullanımlarımda da memnun kaldım üründen ve kesinlikle kokusu bana hitap ediyor :-)

Normalde saç kremi kullanan biri değilim çünkü duruladığımda saçımda hala krem varmış gibi geliyor :-( Ama carrot care saç kreminin yapısı çok yoğun değil daha sıvı kıvamlı diğer saç kremlerine göre ve kesinlikle kolay durulanıyor.

Ben durulanmayan sıvı saç kremlerinden vazgeçemeyen biriyim mutlaka her yıkamadan sonra kullanırım. İnce telli saçlara sahip olunca bir de aşırı dolaşan saçlarınız varsa sıvı saç kremi kullanmanızı tavsiye ederim. Carrot Care şampuan ve saç kremini ilk kullandığımda durulanmayan sıvı saç kremi kullanmadım. Bütün şampuanları ilk kullandığımda bunu yaparım saçlarım kolay taranıyor mu taranmıyor mu diye. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir şampuanda bunu sağlayamadım ne yazık ki. Benim saçlarım sıvı saç kremi ya da maske olmadan asla ve asla açılmıyor.

Genel yorumuma gelince ben bu ürünleri gerçekten sevdim :-) Her ürün herkes için uygun olmayabilir herkesin saçında, cildinde farklı etki yaratabilir elbete ama ben memnun kaldım tavsiye ederim. 

Firmanın internet sitesinde şampuan (300 ml) 49 TL, saç kremi (200 ml) 39 TL’ye satılıyor. Hem saç kremi hem de şampuan alırsanız da 79 TL. Bakalım siz de bu ürünlerden memnun kalacak mısınız. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere…


2 yorum:

  1. Çok güzel ve faydalı bir yaz olmuş. Çok teşekkür ederim. Ben de bir şey ilave temek istiyorum. Benim saçlarım çok aşırı yıpranmış, saç kırıklarım sinir bozucuydu, matlık ve sertlik de canımı çok sıkıyordu. Sizin bahsettiğiniz güzel tavsiyelere ek olarak keratin yükledim. Saçlarım on kat daha güzel oldu. Tüm saçı yıpranmış arkadaşlara tavsiye ederim. Fakat ben kuaförde yaptırmadım. Kımyasal içerikler olunca güvenemedim. Kendim internetten katkısız keratin buldum. Kuru saçıma sürdüm, kuruttum, duruladım, üzerine maske yaptım, katkısız arganla da serum gibi saçı parlattım muhteşem oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuana doğrudan eklenenerek keratin takviyesi yapıldığını çok duydum ama denemedim açıkçası. Kullanan arkadaşlar çok memnun kaldıklarını dile getiriyorlar her zaman. Bir ara cesaretle ben de denerim belki. Yazımı beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim. Önerilerin için de çok teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil